Tolon Beach Hotel

Nafplion, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Afstand strand: 20 m
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 20 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/peloponnes/tolo/tolon-beach-hotel/
  • Aircondition

Hotelinformation

I begyndelsen af feriebyen Tolon ligger Tolon Beach med en postkort-smuk udsigt ud over det azurblå hav og grønne øer i horisonten. Få skridt fra hotellet ligger en god sandstrand, der både indbyder til total afslapning i solen eller aktiviteter på vandet. På Tolon Beach Hotel får du græsk gæstfrihed, indbydende hotelværelser og afslappet stemning.

Udsigten til havet og dage på stranden
Hvad Tolon Beach Hotel ikke har i faciliteter, har det i stedet i udsigt og gæstfrihed. Hotellet består af værelser, en opholdsstue samt en solterrasse. Den store gæstfrihed tiltrækker mange gæster, som sætter pris på afslappende feriedage i solen. Hotellet ligger lige overfor en smuk sandstrand.

Fra solterrassen har du en fantastisk udsigt udover havet kombineret med grønne træer og småøer. Kan du slet ikke få nok af den azurblå farve, kan du vælge et værelse med havudsigt, så du også kan nyde havet direkte fra balkonen.

Sandstranden strækker sig over godt to kilometer. Her er der både solstole og parasoller, hvorfra du kan læse en god bog eller bygge sandslotte i vandkanten. Er du til lidt mere action, kan du prøve kræfter med vandski, windsurfing og dykning langs stranden.

Traditionel fiskerby med mange restauranter
Tolo er en traditionel fiskerby, og i havnen ligger enkelte fiskerbåde stadig og vugger. Derfor er det selvfølgelig også nærliggende, at mange af restauranterne langs stranden har frisk fisk og skaldyr på menuen. Rundt om i byen finder du traditionelle tavernaer samt restauranter med grillmad og internationale retter på kortet. Efter middagen kan du tage en drink på en af byens lokale barer. Vil du selv lave mad på hotellet, finder du både supermarkeder og bagere i byen.
Selvom Tolo er en mindre by, er der masser af aktiviteter i byen. Festivaler, karnevaller og sandslotskonkurrencer er blandt de årlige aktiviteter i byen. Vil du opleve mere byliv og kultur, går lokalbussen regelmæssigt til den større by, Nafplio, kun 10 kilometer fra Tolo. Nafplio anses for at være en af Grækenlands smukkeste byer med mange historiske monumenter.

Sådan bor du
På Tolon Beach Hotel kan du vælge mellem dobbeltværelser og 1-værelseslejligheder. Alle værelser fremstår lyse og indbydende. Der kan bo to voksne på hvert værelse/lejlighed. 

Dobbeltværelserne har alle balkon/terrasse og havudsigt. Derudover er der køleskab samt elkedel på værelset.
De 1-værelseslejligheder har alle balkon/terrasse samt et lille te-køkken med køleskab, kogeplade og vask. Du har mulighed for at tilkøbe havudsigt.

Pension
Opholdet er uden pension, og der er ikke mulighed for at tilkøbe mad på hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider