Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Hotel Krinas

Argassi, Grækenland Vis på kort

Hotelinformation

Hyggeligt hotel med god beliggenhed
Blot få hundrede meter fra centrum af den populære ferieby Argassi ligger det lille, men utrolig hyggelige Krinas Hotel. Hotellet er et godt valg for dig, der ønsker at nyde den afslappende atmosfære, det gæstfrie personale og den centrale beliggenhed.

Hotellet har et skønt poolområde, som er omkranset af en grøn og frodig have. Her finder du flere liggestole, som du kan slænge dig i og rigtig nyde solens stråler. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets fine swimmingpool. På poolområdet er der også en lille børnepool, hvor familiens yngste gæster kan nyde nogle gode timer med masser af leg og vandsjov.

Lige ved siden af polområdet ligger hotellet snackbar. Her kan du få stillet sulten i løbet af dagen med små, lette anretninger. Når du får brug for en pause fra solen, kan du samtidig tage plads her i snackbaren og nyde en kold forfriskning i skyggen.

Vil du gerne mærke sandet mellem tæerne og duften af havvand, så ligger Argassis dejlige sandstrand kun 700 meter fra Hotel Krisna. Her kan du leje både liggestole og parasoller, og så kan du snuppe en svømmetur i de turkisblå bølger. Stranden ligger parallel med hovedvejen i Argassi, så når sulten melder sig, kan du sætte kursen mod en af de hyggelige restauranter, som ligger her.

Selvom hotellet ligger i det lidt mere stille område af Argassi, så skal du altså ikke tage mange skridt fra hotellet før du bliver mødt af flere gode restauranter og skønne taverner. Skal udvalget være endnu større, så ligger Zakynthos’ hovedby, Zante, kun fire km fra byen, og her finder du masser af restauranter for enhver smag, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder.

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 700m
  • Afstand til byen: 4km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort