Marlita Hotel Apartments

Fig Tree Bay, Cypern Flag - Cypern

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • DistanceToBeach:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/cypern/protaras/marlita-hotel-apartments/
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Dejligt lejlighedshotel for hele familien
Det skønne lejlighedshotel Marlita Hotel Apartments ligger i allerførste parket til Marlita-stranden i Pernera-området lidt uden for Portaras. Hotellet tilbyder et større udvalg af både faciliteter og restauranter, samt en helt fantastisk service. Hotellet er et oplagt valg for både familier og par, som ønsker at holde en afslappende ferie i skønne omgivelser.

Hotellet har flere dejlige poolområder, hvor du enten kan slappe af og komme helt ned i gear eller suse ned ad vandrutsjebaner og plaske rundt i vandet. Uanset hvilket poolområde du er til, så er der masser af liggestole, som du kan slænge dig i, og parasoller som du kan slå op, når solen bliver en tand for skarp. I hotellets poolbar står de klar til at skænke kolde forfriskninger til dig i løbet af dagen.

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at gå sulten i seng på Marlita Hotel Apartments, her er nemlig flere valgmuligheder. Her er en hovedrestaurant, hvor der bliver serveret mad fra buffet til alle hovedmåltider. Hotellet har desuden to a la carte restauranter, hvor du kan få enten græsk eller italiensk. Til den søde tand er der også en isbar, hvor du både kan købe is og vafler.

Marlita Hotel Apartments har flere fine faciliteter, som du kan benytte dig af, mens du er på ferie. Her er b.la. et bordtennisbord, et spilområde til børn og et tv-område. I området omkring hotellet finder du flere restauranter og enkle barer, men hvis udvalget skal være endnu større, skal du sætte kursen mod centrum af Portaras, som ligger ca. 6 km væk. Her er der flere restauranter, barer og fine shoppingmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider