Tsokkos Gardens Hotel

Fig Tree Bay, Cypern Flag - Cypern

Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • DistanceToBeach: 400 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/cypern/protaras/tsokkos-gardens-hotel/
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Dejligt hotel i rolige omgivelser
Tsokkos Gardens Hotel er et dejligt hotel, som ligger nord for feriebyen Portaras i Pernera-området og kun 10 minutters gang fra den skønne Marlita-strand. Hotellet er den perfekte base for en afslappende ferie i flotte omgivelser. På hotellet vil du blive mødt af et meget imødekommende personale, som altid står klar med et smil. Hotellet er det perfekte valg for både familier og par.

Hotellets absolutte samlingspunkt er det fantastiske poolområde, hvor der er masser af solsenge, som du kan slænge dig på og bare nyde tilværelsen. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets laguneformet swimmingpool. I hotellets poolbar kan du få kolde forfriskninger, når tørsten skal slukkes.

I hotellets restaurant serveres måltiderne fra buffet både morgen, middag og aften. Det er også muligt at få både snacks og is i løbet af dagen. I området omkring hotellet finder du enkle restauranter og barer, men hvis udvalget skal være endnu større, må søge ind mod centrum af Portaras, som ligger ca. 5 km fra hotellet. Her er der et bredt udvalg af restauranter for enhver smag og flere hyggelige barer.

Skal hele ferien ikke stå på ren afslapning, kan du låne hotellets tennisbane mod et gebyr. Du kan også træne i Tsokkos Gardens Hotels fitnesscenter eller lægge vejen forbi deres nydelige spaområde. Du skal dog være opmærksom på, at dette er mod gebyr. Hotellets gæster kan også benytte det lille vandland, som ligger få hundrede meter fra hotellet mod betaling.

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider