Tokyo Prince Hotel

Tokyo, Japan Flag - Japan

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant
  • Internet

Hotelinformation

Med et ophold ved Tokyo Prince Hotel har du en base i hjertet af Tokyo, kun 15 minutters gang fra Tokyo-tårnet og Shiba Park. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,3 km fra Tokyo og 2,4 km fra Den nationale parlamentsbygning.

Snup en bid mad på Buffet Restaurant Porto, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 5 restauranter og en kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive karaoke og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, frisørsalon og shopping på stedet. Gæsterne kan tage en tur til nærliggende destinationer med den gratis transportservice.

Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik.

Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum er påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres. Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet. Limousinebussen fra Tokyo Prince Hotel til Narita Lufthavn kører ikke den 1. april 2016. Hvis du vil have yderligere oplysninger, bedes du kontakte ejendommen via kontaktoplysningerne angivet i den reservationsbekræftelse, du tilsendes efter at have foretaget reservationen. Af hensyn til komforten for gæster, der benytter de offentlige badeområder og andre offentlige faciliteter, tillader ejendommen ikke gæster med tatoveringer at benytte faciliteterne. Hvis du vil have yderligere oplysninger, bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.

Lufthavnstransport er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 22.30. Der kan blive pålagt gebyrer. Kontakt overnatningsstedet på forhånd for at høre nærmere. Der vil være en planlagt strømafbrydelse den 2.december2019 fra kl.01.30 til kl.05.30. Elevatorservice er ikke tilgængelig. For yderligere oplysninger, kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen. Der vil være en planlagt strømafbrydelse den 16.december2019 fra kl.01.30 til kl.04.30. Elevatorservice er ikke tilgængelig. For yderligere oplysninger, kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.

  Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet ved ankomst. Byskatten svinger mellem 100-200 JPY pr. person pr. nat, som er baseret på værelsets pris. Skatten pålægges ikke beløb på under 10.000 JPY pr. nat. Kontakt venligst overnatningsstedet, hvis du ønsker flere oplysninger. Du finder kontaktoplysningerne i din reservationsbekræftelse.. Vi har medtaget alle gebyrer, som hotellet har oplyst. Gebyrerne kan dog variere, alt efter opholdets længde og værelsestypen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider