Hotel Leonardo Kolymbia Resort

Kolymbia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 250 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 29.5 km (32 mins)
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 250 m
  • Bar
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/kolymbia/hotel-leonardo-kolymbia-resort/
  • Aircondition
  • Restaurant

Hotelinformation

Dejligt kategori 4 hotel med All Inclusive tæt på hyggelig strand

Blot få minutters gang fra vandkanten ved Kolymbia Beach finder du Leonardo Kolymbia Resort, der fremstår moderne og næsten funklende nyt efter renovering i 2019. Resortet byder dig velkommen til et 4-stjernet ophold med sjov og afslapning for både voksne og børn. Hotellet rummer et hyggeligt poolområde med separat børnepool. Langs poolen er der opstillet solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. På den anden side af den lille plæne, der støder op til poolområdet, finder du tennisbane og volleybane, hvis du vil udfordre dine medrejsende under blå himmel.

Der er også mulighed for dart eller en træning i motionsrummet. Mod betaling kan du også både spille pool, få massage eller få studset spidserne ved resortets helt egen frisør.

Når maven rumler, kan du besøge Blue Horizon Restaurant. Her kan du sætte tænderne i All Inclusive-menuen, der serveres fra buffet, alt imens dine øjne indtager den smukke udsigt over det grønne, kuperede terræn, der omgiver resortet. Skal udsigten skylles ned med lidt ekstra til ganen, kan du besøge en af hotellets to barer. I Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du nyde alt fra kaffe og cocktails til forfriskende smoothies. I Thetis Pool Bar venter der ligeledes svalende dråber – samt snacks til den lille sult mellem måltiderne.

Hele sommeren står resortets personale klar med underholdning og sjove aktiviteter to gange dagligt (morgen og aften). Børn i alderen 3-12 år kan more sig og finde nye legekammerater i børneklubben eller brænde krudt af på legepladsen.

Sådan bor du
På Leonardo Kolymbia Resort kan du nyde dit ophold i værelser, som alle er udstyret med safebox, WiFi, minikøleskab, TV og elkedel samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til have: Værelse på ca. 27 m2 med balkon eller terrasse og udsigt til haven. Der er plads til op til tre personer.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Værelse på ca. 27 m2 med balkon eller terrasse og havudsigt.Der er plads til op til tre personer.

Familieværelse, balkon/terrasse, udsigt til have (1 soveværelse): Værelse på ca. 31 m2 med et stort værelse med dobbeltseng og to sovesofaer. Der er balkon eller terrasse med udsigt til have.Der er plads til op til fire personer.

Familieværelse, balkon/terrasse, pooludsigt (1 soveværelse): Værelse på ca. 31 m2 med et stort værelse med dobbeltseng og to sovesofaer. Der er balkon eller terrasse med pooludsigt. Der er plads til op til fire personer.

Suite med balkon/terrasse, udsigt til have (2 værelser): Suite på ca. 47 m2, som består af en stue med sovesofa og opholdsområde samt et separat soveværelse. Der er balkon eller terrasse med udsigt til have. Der er plads til op til fire personer.

Suite med balkon/terrasse og pooludsigt (2 værelser): Suite på ca. 47 m2, som består af en stue med sovesofa og opholdsområde samt et separat soveværelse. Der er balkon eller terrasse med udsigt til pool. Der er plads til op til fire personer.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og swim up: Værelse på ca. 24 m2 med terrasse, hvor der er direkte adgang til en fælles pool. Der er plads til to personer.

Pension
Opholdet på Leonardo Kolymbia Resort er med All Inclusive.

Mere om Leonardo Kolymbia Resort
Leonardo Kolymbia Resort fremstår pænt, nyt og moderne efter at være blevet renoveret i 2019. Der er parkeringsplads tilgængelig ved hotellets grund. I såvel hotellets fællesarealer som på hotellets værelset er der gratis WiFi. Der er 24 timers roomservice.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider