New Heaven

Saranda, Albanien

Faciliteter

  • Air condition på hotellet
  • Elevator
  • Internet på værelset
  • Reception
  • Internet in public area

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

New Heaven er hotellet for dig, som ønsker gåafstand til både strand og centrum. Hotellet har rummelige dobbeltværelser med morgenmad, denne serveres på terrassen med en fantastisk udsigt over Saranda og havet.

Hotel New Heaven ligger i gåafstand fra såvel centrum som strand i Saranda. På hotellets øverste etage er der en bar, som serverer drikkevarer og har en skøn udsigt over havet og byen. Det er også her, morgenmaden serveres hver morgen. I området omkring hotellet ligger der mange hyggelige restauranter og supermarked.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen, som er åben fra tidlig morgen til sen aften (ca. kl. 07.00-23.00), tilbyder gratis deponering. Der er syv trappetrin for at komme til hotellets elevator. Trafikken i området og musik fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende i visse værelser. For at komme til stranden skal du krydse hovedgaden der løber gennem Saranda. Lokaltrafik.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort