Les Tournelles

Champs-Elysées, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn Paris CDG (CDG): 32.9 km (44 mins)
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Dette hotel ligger i hjertet af kvarteret Le Marais blot et stenkast fra pladsen Place des Vosges. Der er 100 m til Picasso-museet, ligesom der fra hotellet er 300 m til byens centrum og Bastillepladsen. Der er kun 18 km til Orly lufthavn, mens der er 35 km til Charles de Gaulle lufthavn.

Hotellets periode-udsmykning kombinerer komfort og æstetik og svøber gæsterne i en atmosfære af det gamle Paris. Dette city-hotel ligger i en bygning, som kan dateres tilbage til år 1660 og rummer i alt 24 værelser fordelt på 5 etager. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception samt en safeboks, en elevator, en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Desuden har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice.

De nydelige værelser er dekoreret i forårsagtige farver-stil og tilbyder enhver moderne bekvemmelighed. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer samt en telefon, kabel-tv, et automatisk vækkeur og WiFi/internetadgang (mod betaling). De er endvidere indrettet med et samt centralt reguleret klimaanlæg og radiator. For at give gæsterne ro i sindet tilbydes herudover en safeboks, hvor gæsterne kan opbevare værdigenstande.

Den kontinentale morgenmad kan vælges som buffet eller menu.

Nærmeste bus / metro: 400 m

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider