Lejligheder THe Koala Garden

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 4 m
  • Pool
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 4
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/gran-canaria/maspalomas/lejligheder-the-koala-garden/
  • PoolChildren

Hotelinformation

3-stjernet lejlighedshotel i flotte omgivelser
Det skønne lejlighedshotel Lejligheder THe Koala Garden ligger omkranset af store, flotte palmer i ferieområdet Maspalomas på Gran Canaria. Tilbage i 2010 gennemgik lejlighedshotellet en stor renovering, og lejlighederne er derfor lyse og meget velindrettede. Lejligheder THe Koala Garden er et perfekt valg for dig, der ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

Hotellet har et skønt poolområde, hvor der er mulighed for at slænge sig i en af de mange solsenge og bare nyde solens varme stråler. Her er også flere parasoller, som du kan slå op, når du trænger til en pause fra solen. Du kan tage en afkølende dukkert i hotellets dejlige pool, mens familiens yngste kan benytte sig af den skønne, separate børnepool.

Lejlighedshotellet ligger ca. 4 km fra den fine sandstrand i Playa del Inglés, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear med ren afslapning og svømmeture i havet. I Playa del Inglés er der også et hav af restauranter for enhver smag, gode shoppingmuligheder og masser af hyggelige barer. Kun få minutters gang fra hotellet finder du et supermarked, hvor det er muligt at handle ind.

Sådan bor du 
På Lejligheder THe Koala Garden bor du i fine og velindrettede 2-værelses lejligheder. Her er et separat soveværelse og et køkken/opholdsrum. Lejlighederne er indrettet med eget toilet/bad, egen balkon/terrasse, kitchenette, aircondition, køleskab, mikroovn, safebox, WIFI, elkedel, telefon, TV og hårtørrer. Her er plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. 

Pension 
Dit ophold på Lejligheder THe Koala Garden er uden forplejning.

Mere om Lejligheder THe Koala Garden  
Lejligheder THe Koala Garden deler faciliteter med Hotel THe Koala Garden. Det er ikke muligt at benytte sig af Hotel THe Koala Gardens restaurant og barer, da de er henvendt til All Inclusive-gæsterne. Maspalomas golfbane ligger kun en kort køretur fra Lejligheder The Koala Garden.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider