Marceau Bastille - Gare de Lyon

Paris, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Hotellet ligger mellem Bastillen, den historiske gamle bydel Marais og banegården Gare de Lyon. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet. Inden for en omkreds af ca. 500 m er der barer, turistattraktioner og indkøbsmuligheder, inden for ca. 700 m er der parker, inden for ca. 2 km ligger centrum og inden for ca. 2,5 km ligger Galeries Commerciales i operakvarteret. Til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er der henholdsvis ca. 17 og 9 km.

Hotellet rummer 55 værelser og forener moderne komfort med kunstnerisk stemning. Den klimatiserede bygning er indrettet af moderne kunstnere og rummer en foyer med døgnåben reception samt safeboks og elevatorer. Endvidere er der en bar og en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.

Værelserne er indrettet i to forskellige stilarter. Den urbane stil sigter mod hygge og indeholder samtidigt levende og elegante farver. Den økologiske stil er præget af milde farver og naturlige materialer. Til indretningen hører eget badeværelse med brusekabine, hårtørrer, satellit-/kabel-tv, telefon, internetadgang, minibar, elkedel, dobbeltseng, safeboks samt strygejern og strygebræt. Radiatorer og klimaanlæg er regulerbare. Nogle af værelserne er handicapvenligt indrettede.

Der tilbydes massage.

Gæsterne har mulighed for at sammensætte en kontinental morgenmad fra hotellets buffet. Der kan arrangeres Bed & Breakfast.

Fra Charles de Gaulle kan man køre med AirFrance-bussen til Gare de Lyon. Med RERB til stationen Châtelet og herfra med RER til Gare de Lyon. Fra Orly kan man tage RERB over Châtelet til Gare de Lyon.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider