Easyhotel Zaandam

Amsterdam, Holland Flag - Holland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Amsterdam (AMS): 25.6 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Hotellet tilbyder bagageopbevaring, pengeskab, festsal og røgalarm. Faciliteterne omfatter en drikkevaremaskine. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Værelserne er udstyret med telefon, satellit-tv og WiFi og giver gæsterne mange måder at holde sig forbundet og underholdt. En bruser og et badekar er inkluderet på badeværelserne. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike og et fitnesscenter.

En lækker morgenmad giver energi til resten af dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider