Hotel Zoraida Resort

Roquetas de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Bar
  • Pool
  • DistanceToTown: 2 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-de-almeria/roquetas-de-mar/hotel-zoraida-resort/
  • DistanceToBeach: 50 m
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • Aircondition

Hotelinformation

Skønt familiehotel med masser af faciliteter – direkte på strandpromenaden!

Når du og din familie drømmer om sol, sommer og masser af vandpjask, så pak badetøjet til en fantastisk familieferie på Zoraida Resort. Hotellet er nemlig et af vores allermest populære hoteller på Costa de Almería!

Her er der tale om et førsteklasses hotel med masser af fine faciliteter for hele familien. Her kan I udfordre hinanden i et spil bordtennis, få sved på panden i fitnessrummet eller vise jeres bedste danserytmer i diskoteket. De mindste kan muntre sig på legepladsen og i den internationale børneklub (for børn i alderen 4 til 11 år). Hotellets personale står desuden klar med både lege, optrædener og sjove aktiviteter i løbet af opholdet. Glæd jer fx til vandgymnastik, danseshows, livemusik eller måske karaoke!

Hotellet er skønt beliggende direkte ud til strandpromenaden, hvor I kan ose i gode butikker, slentre en smuk aftentur og eller besøge en af de hyggelige restauranter med havudsigt. Og så er der naturligvis den lange, indbydende sandstrand, der inviterer til timevis af sjov i vandkanten.

Hotellet byder også på hele tre pools, herunder en separat børnepool. Og der er ikke sparet på fornøjelserne. For her er der både vandrutsjebaner og et lille piratskib med springvand – det skal nok male smil på læben og fryd i øjnene blandt de små vandhunde. Ved et af hotellets poolområder findes desuden en fin, lille tapasbar, hvor du kan indtage en lækker snack, mens du varmer op til endnu en dukkert. Og trænger du til variation, kan du besøge en af hotellets øvrige, stemningsfyldte barer. Du kan selvfølgelig også bare nyde solen og varmen på en af liggestolene eller blunde væk i skyggen fra parasollerne.

På Zoraida Resort kan I kort sagt glæde jer til en sjov og dejlig ferie, der gør både små og store glade!

Det er muligt at supplere feriens All Inclusive med måltider på hotellets fem temarestauranter mod betaling. Bordreservation er nødvendig.

Bar Plaza: tapasrestaurant (åben fra juni til september fra kl. 12.00-16.00)
Carlo: italiensk restaurant (åben fra maj til 15. oktober), snacks fra buffet kl. 12.00-18.30 og frokost fra buffet kl. 13.00-16.00
Middelhavsrestaurant (åben fra 15. juni til 15. september), snacks fra buffet kl. 13.00-16.00 og frokost fra buffet kl. 13.00-16.00
El Olivo: grillrestaurant (åben fra 15. juni til 15. september), snacks fra buffet kl. 12.00-17.00
Asiatisk restaurant (åben fra 15. juni til 15. september), snacks fra buffet kl. 12.00-18.30 og frokost fra buffet kl. 13.00-16.00


Sådan bor du
På Zoraida Resort bor du i moderne og lyse dobbeltværelser med eget bad/toilet. De er desuden indrettet med aircondition, køleskab, tv, hårtørrer og balkon/terrasse. Der er gratis WiFi og almindelig internetadgang mod gebyr. Safebox kan fås mod gebyr. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og to børn. Alle værelser er indrettet med to ¾ senge, som hver måler 150 cm i bredden. Er opholdet med børn, deler I sengene, da der ikke er plads til ekstra opredning.

Der kan opgraderes til dobbeltværelse med skrå havudsigt eller juinorsuite mod gebyr.

Pension
Opholdet på Zoraida Resort er med All Inclusive. Der er mulighed for at opgradere til All Inclusive Plus - som benævnes som Gold på hotellet.

Mere om Zoraida Resort
Hotellet er bygget i to forskellige afdelinger: Zoraida Park og Zoraida Garden. Uanset om du indkvarteres i Zoraida Park eller Zoraida Garden, kan du nyde alle hotellets faciliteter. Hotellet er beliggende i første parket til stranden, du skal blot krydse strandpromenaden, så har du sand mellem tæerne. 
Der er gratis WiFi overalt på hotellet samt døgnåben reception. Babyseng er mod gebyr, som betales direkte til receptionen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider