Aequora Lanzarote Suites

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 200 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/puerto-del-carmen/aequora-lanzarote-suites/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 200 m
  • Restaurant
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 2 km
  • PoolChildren
  • Bar

Hotelinformation

Nyrenoveret hotel med aktiviteter for hele familien
På Aequora Lanzarote Suites er hele familien garanteret en fantastisk ferie. Med hele fem forskellige pools, stranden tæt på, sportsaktiviteter hver dag, Kids Club m.m., kommer du bestemt ikke til at kede dig!

Når du ved ankomsten får serveret en velkomstdrink af hotellet, så ved du, at ferien for alvor er skudt i gang og du får en rigtig dejlig oplevelse under dit ophold på Aequora Lanzarote Suites, der har et utroligt venligt og hjælpsomt personale i deres 24/7 reception.

Los Pocillos Beach ligger kun 200 meter fra det flotte og moderne hotel, der udbyder et væld af aktiviteter for alle aldre, og derfor er særligt velegnet for familier. Når børnene skal underholdes, er der nemlig adskillige tilbud: Miniclub (4-7 år), Maxiclub (8-11 år), Teen Club (fra 12 år) og om aftenen er der børnedisco. Hotellets voksne gæster skal ikke snydes – for de voksne arrangeres der bl.a. aerobic, zumba, danseundervisning, bueskydning, billard, petanque og mange andre sjove aktiviteter. Om aftenen vil der også være underholdning i form af shows, livemusik, dans, teater, spil og konkurrencer, temafester og meget, meget mere.

Trænger du til bare at koble af, så hop i en af de mange pools, som hotellet har. Der er en pool kun for voksne (18+), mens der i en af de andre pools er indrettet både et voksenområde og et børneområde. Poolen, der er specielt beregnet til børn, byder på et splash-område og et lavvandsområde, hvor de helt små kan være med.

Besøg også hotellets træningsfaciliteter, spil en omgang tennis eller lej en cykel eller bil (alt sammen mod betaling) og oplev Lanzarote på to eller fire hjul. Timanfaya National Park ligger ca. 20 km. fra hotellet og er et smukt område, som er et besøg værd. Er du mere til køller og greens, så ligger der hele to gode golfbaner i området: Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf.  Af andre aktiviteter og udflugter kan det anbefales at besøge bl.a. de grønne huler, kaktushaven, Villa de Teguise (hvor der er marked om søndagen) eller tage på U-båds-udflugt i Puerto Calero – mulighederne er mange. Aequora Lanzarote Suites er et godt udgangspunkt for en masse fantastiske oplevelser.

Hotellet har en særlig pude-menu, hvor du kan vælge netop den pude, der passer bedst til dig. På den måde er du sikker på at få den bedst mulige nattesøvn. Vælger du at sove længe en dag, så skal du ikke bekymre dig om at nå morgenmaden – den serveres nemlig helt frem til kl. 12.00 alle dage.

Sådan bor du
Der er flere forskellige værelsesmuligheder på Aequora, men fælles for alle værelser er, at de er lyse og rummelige. På værelserne finder du bl.a. minibar, 32” LED TV, safeboks (mod gebyr), aircondition, eget badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl, telefon, kaffemaskine og minibar (mod ekstra gebyr).

Junior Suiten har separat soveværelse og opholdsrum. Fra terrassen er der udsigt til enten poolen eller haven.

Nogle af juniorsuiterne er handicapvenlige, booking på forespørgsel.

Pension
Dit ophold på Aequora Lanzarote Suites er uden pension, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider