Rotonda Hotel

Thessaloniki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstand strand: 15 km
  • Lufthavn Thessaloniki (SKG): 19.0 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i hjertet af Thessaloniki, meget tæt på den centrale jernbanestation og byens busstation. Gæsterne vil finde restauranter, barer, natklubber og butikker inden for en radius af 800 m fra hotellet. Stranden ligger 15 km væk, og Thessalonikis Makedoniens lufthavn ligger kun 16 km fra hotellet.

79 værelser er fordelt på 8 etager og kan nås med elevator. Ind- og udtjekning er muligt til enhver tid i den døgnåbne reception. Faciliteterne på hotellet omfatter bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Hotellet tilbyder en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen mod betaling. Af yderligere tjenester og faciliteter er der biludlejning, lægehjælp, transportservice, roomservice, vaskeriservice, møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i sovesofaen. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde et køleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Gæsterne kan drage fordel af aftenopredningsservice. En bruser, et badekar og et bidet er inkluderet på badeværelserne. Der er også hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Der er wellness-område med spa på hotellet.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en café og en bar. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider