Art City Hotel

Istanbul, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

City-hotellet har en førsteklasses beliggenhed i Istanbul og er omgivet af alle store historiske og kulturelle seværdigheder, herunder Hagia Sofia, Hagia Irene, Basilika-cisterne, Topkapi-paladset, krydderimarkedet, Den Store Basar, Den Blå Moské, den antikke Hippodrom og Den Lille Hagia Sofia. Det ligger lige i hjertet af den gamle bydel og inden for gåafstand af alle de vigtigste områder med henblik på historie, kultur og indkøbsmuligheder. Gæsterne vil desuden finde restauranter, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler inden for 5 minutters gang af hotellet, og til Sirkeci banegård er der 10 minutters gang og til Taksim med områdets natteliv ca. 10 minutters kørsel med offentlige transportmidler.

Det klimatiserede hotel ligger i en stilfuld, gammel tyrkisk gade, som afspejler den traditionelle smag af den lokale kultur. City-hotellet blev opført og renoveret i 2009 og tilbyder i alt 16 værelser, ligesom der af serviceydelser tilbydes ubegrænset, trådløs internetadgang, sekretær- og vasketøjsservice (mod betaling) samt en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af andre faciliteter er der garderobe, elevator, vekselbørs, aviskiosk, mulighed for at bestille roomservice (mod betaling) og en parkeringsplads.

Alle værelser er indrettet med osmannisk silke af høj kvalitet og håndlavede kopier af originale samlinger af Iznik-fliser. Desuden rummer alle værelser eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og toiletartikler, queensize seng eller tvillingeseng, parketgulve, vinduer med termoruder og mørklægningsgardiner. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, minibar, elektronisk safeboks med plads til bærbar computer, gratis trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med lokalt og internationalt kabel-tv, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

Hver morgen tilbydes en kontinental morgenbuffet, mens frokost og aftensmad stilles til rådighed som menu og a la carte.

2020-05-15 - 2022-12-31 Due to the pandemic, many accommodation and service providers may implement processes and policies to help protect the safety of all of us. This may result in the unavailability or changes in certain services and amenities that are normally available from them. More info here https://cutt.ly/MT8BJcv

Lufthavn: 500 m

Café | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider