Elena

Patitiri, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 650 m
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Reception
  • DistanceToBeach: 300
  • DistanceToCenter: 650
  • NumberOfPools

Hotelinformation

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.

Elena er et lejlighedshotel med en rolig og venlig atmosfære. Det er et familiedrevet hotel, og ejerne gør alt, hvad de kan, for at gøre dit ophold behageligt og dejligt. Uanset om du har brug for en base for en vandreferie, et ophold med alle bekvemmeligheder lige udenfor døren eller bare et sted at slappe af, vil de varmt byde dig velkommen.

Ved det lille poolområde er der solstole og parasoller. Hvis du foretrækker at besøge stranden, er den nærmeste strand kun få minutters gang væk.

Trapper og niveauforskelle både på hotellet og udenfor hotellet. Stenstranden Roussoum Yalos ligger kun ca. 20 minutter til fods fra Elena, og strandene i Mikros Mourtias og Megalos Mourtias på den sydlige del af øen ligger ca. 10 minutters kørsel væk. De to strande er stenstrande med krystalklart vand, og her finder du også lokale restauranter. Det er ca. 650 meter til øens centrale havn, hvor der er bådture til marine parken, nærliggende øer og de mindre tilgængelige strande. Det nærmeste centrum af Patitiri ligger kun omkring 650 meter væk, og der er flere gode restauranter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider