Vistaflor Bungalows

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 600 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 32.5 km (22 mins)

Hotelinformation

Bungalowkomplekset ligger midt i et turistområde i Maspalomas ca. 2,7 km fra stranden, som man kan komme til med en gratis bus to gange om formiddagen og to gange om eftermiddagen. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m).

Bungalowkomplekset er bygget i 1994 og blev renoveret i 2004. Det råder over i alt 300 rækkebungalows på hver to etager. Hovedbygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og safeboks. Til faciliteterne hører desuden et minimarked, en bar, en ikke-ryger buffetrestaurant, en à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Herudover tilbydes der vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en parkeringsplads.

De praktisk indrettede bungalows er på to etager og er udstyret med kombineret stue/soveværelse, et åbent soveværelse på 1. etage samt et badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, minibar, køleskab, dobbeltseng samt en altan eller en terrasse.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Herudover er der et solarium. Gæsterne kan desuden spille bordtennis og billard, ligesom der i nærheden ligger et stort sportscentrum med tennisbaner, squashbane, fitness-studie, sauna og cykeludlejning. Sidst, men ikke mindst, sørger et aktivitetsprogram med aftenunderholdning for afveksling.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider