Kaila City Hotel

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 140mm
  • Afstand til byen: 4.2kmm

Hotelinformation

All Inclusive-hotel nær byens liv

I Alanya-bydelen Oba, ligger hotel Kaila City Hotel. Her bor du med All Inclusive tæt på den fine strandpromenade og restauranter. Alanyas livlige bazar og hyggelige havn ligger kun en kort bustur væk.

Inden for hotellet finder du et skønt poolområde med solstole og parasoller samt en vandrutsjebane. Foretrækker du at bruge dagene ved stranden, har hotellet også et strandafsnit forbeholdt hotellets gæster med gratis solstole (ved tilgængelighed) sammen med beach baren, som selvfølgelig er inkluderet i All Inclusive-programmet.

Du kan frit benytte hotellets fitness- og wellnessområde med tyrkisk bad og sauna. Du kan også bestille forskellige skønhedsbehandlinger og massager (mod betaling). Hotellet sørger for underholdning i dagtimerne i form af sport og konkurrencer, ligesom der er en miniklub for hotellets yngste gæster.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med fjernsyn, aircondition, minibar (mod betaling), safebox (mod betaling), gratis WiFi samt separat bad/toilet med bruseniche og hårtørrer. Vælge mellem:

Dobbeltværelse er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset er ca. 28 m2 med plads til maks. to voksne og to børn eller tre voksne.

Familieværelse Large er indrettet med en dobbeltseng, to enkeltsenge og en sovesofa. Værelset er ca. 38 m2 med plads til maks. fem personer (heraf maks. fire voksne).

Familieværelse (2 værelser) er indrettet med et separat soveværelse med skydedør. De to værelser er indrettet med henholdsvis to enkeltsenge og en dobbeltseng. Værelset er ca. 42 m2 med plads til maks. fem personer (heraf maks. fire voksne).

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om Kalia City Hotel
Vandrutsjebanen er åben i begrænsede tidsrum.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider