Lopesan Baobab Resort

Meloneras, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 300 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 38.0 km (27 mins)
  • Pool
  • Bar
  • DistanceToBeach: 300 m
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/gran-canaria/meloneras/lopesan-baobab-resort/
  • DistanceToTown: 4 km Playa del Ingles
  • Aircondition
  • Restaurant

Hotelinformation

Luksushotel med herlige omgivelser

På Lopesan Baobab Resort får du virkelig luksus i særklasse. Her er så dejligt, at hotellet er blevet kåret som Gran Canarias bedste, og det siger ikke så lidt!

Lopesan Baobab Resort ligger pragtfuldt i smukke Meloneras, som er en del af det store område Maspalomas. Selve hotellet er luksuriøst indrettet, og de mange poolområder ligger i en smuk, tropisk have. Fra første sekund føler man sig velkommen, og hotellets afrikanske tema sætter rammen for en helt unik ferie.

På hotellet er der en perlerække af faciliteter. Personalet er højtuddannet, og de ved præcis, hvordan de sørger for, at din ferie bliver ekstra god. Hotellet er desuden det ideelle valg, hvis du gerne vil udfordre dit golfhandicap i din ferie. Lopesan Baobab Resort ligger nemlig tæt på de nye, udfordrende og attraktive golfområder i Maspalomas og Meloneras. Der er også mange, forskellige aktiviteter for alle aldre – lige fra SPA og fitness til bordtennis og basketball og multibaner. 

Der er ingen tvivl om, at Lopesan Baobab Resort råder over nogle af Gran Canarias bedste poolområder. Her finder I hele ni af slagsen - to af dem har egen, kunstig strand, to har stilleområder og et poolområde fungerer som "lazy river". Her er selvfølgelig også solsenge, parasoller og to børnepools, hvoraf den ene har to små vandrutsjebaner til de allermindste.

Du har rig muligheder for en kulinarisk oplevelse på én af hotellets delikate restauranter. Der ligger to buffet restauranter. I den ene buffet restaurant er der også en buffet til børnene. Trænger I til en forfriskning, er der også to poolbarer på hotellet.

Minimum én pool er opvarmet i perioden primo november til ultimo marts.

Sådan bor du
På Lopesan Baobab Resort kan I bo på dobbelt- eller familieværelser. Alle værelser er indrettet med safebox, minibar, TV, aircondition, WiFi samt separat bad/toilet med hårtørrer. 

Dobbeltværelserne er velindrettede og 34 m2 med altan og plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn. Du kan også bo alene i værelset mod tillæg. Det er muligt at tilkøbe udsigt til haven eller poolen.

Familieværelserne er større end dobbeltværelserne – ca. 43 m2 og med balkon/terrasse. Det perfekte værelse, hvis I rejser som familie. Her er dobbeltseng og en komfortabel sofa, der kan laves til en seng. Her kan bo op til fire voksne og et barn.

Derudover kan du vælge nedenstående Unique-værelser. Bor du på et Unique-værelse, er der separat prioriteret check-in og -ud samt prioriteret bordbestilling i a la carte-restauranterne. Der er et separat poolområde forbeholdt Unique-gæster og adgang til VIP-loungen.

Dobbeltværelse Deluxe Unique er en opgradering fra de normale dobbeltværelser. De er ca. 54m2 og er udstyret med en king size seng, el-kedel, espressomaskine, badekar, sovesofa og en terasse. Det bedste ved værelset er dog, at du har direkte adgang til en privat pool. Her kan bo tre voksne eller to voksne og et barn.

Junior Suite Unique er ca. 72m2. Værelset har en separat opholdsstue, hvor der er en stor sovesofa og adgang til en møbleret balkon. I værelsets andet rum finder du soveværelset, som har en king size seng samt en el-kedel og en espressomaskine. Badeværelset er udstyret med en bruser og et badekar. Her kan bo tre voksne eller to voksne og to børn.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), hvor aftensmaden bliver serveret i buffet restaurant, og du kan spise på a la carte restaurant én gang under dit ophold. Du kan også opgradere til halvpension plus, hvor du både kan spise aftensmad i buffet restauranten, og så kan du vælge at spise på a la carte restaurant, så mange gange du vil i løbet af dit ophold.

Mænd skal bære lange bukser i restauranterne til aftensmad.

Mere om Lopesan Baobab Resort
Lopesan Baobab Resort er luksus, når det er allerbedst. Med en kåring som Gran Canarias bedste hotel har det virkelig meget at byde på. Alt er i topkvalitet. Topprofessionelt personale, lækre restauranter og værelser, der er helt suveræne. 

Hotellet har sin egen internationale børneklub. Det er muligt at bo på handicapvenlige-værelser - spørg din rejsekonsulent. 

Ved tilkøb af halvpension er julemiddag d. 25.12 og nytårsmiddag d. 31.12 inkluderet i prisen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider