Globales Tamaimo Tropical leiligheter

Puerto de Santiago, Spanien

Afstand

  • Afstand til strand: 1km
  • Afstand til byen: 200m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Lejlighedshotellet Tamaimo Tropical ligger i hjertet af den gamle fiskerby Puerto Santiago, som er en ældre bydel i Los Gigantes. Her bor du i hyggelige lejligheder, der kan rumme op til seks personer – du kan derfor roligt tage hele familien med på ferie!

Rundt om byen ligger de høje bjerge, som også kan ses fra hotellet, og de omkringliggende palmer og grønne områder bringer charme til hotellet. Som gæst på Tamaimo Tropical kan du frit vælge mellem de fem dejlige poolområder, der inkluderer to voksenpools, to børnepools og en opvarmet pool (i vintersæsonen). Hertil hører flere solterrasser med solstole og parasoller, så du både kan slappe af i solen og læse en bog i skyggen.

På Tamaimo Tropical arrangeres der løbende forskellige former for underholdning i dag- og aftentimerne, som både børn og voksne kan deltage i. Du kan herudover også spille volleyball og bordtennis eller dyrke aerobics.

I hotellets restaurant kan du bestille gode buffetretter, og skal det være endnu lettere, kan du tilkøbe All Inclusive, så du hverken skal tænke på mad, drikke eller snacks under dit ophold.

Det er også muligt at finde flere gode restauranter i nærheden af hotellet. Vil du ind til Los Gigantes eller Playa de la Arena, hvor du finder en god lavastrand, kan du benytte dig af den lokale bus, som afgår blot 500 meter fra hotellet.

Opholdet på Tamaimo Tropical er uden pension. Det er mulig at tilkøbe morgenmad eller All Inclusive.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort