Globales Tamaimo Tropical leiligheter

Puerto de Santiago, Spanien

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 1km
  • Afstand til byen: 200m

Hotelinformation

Familievenligt hotel med lejligheder med plads til seks personer
I hjertet af den gamle fiskerby Puerto Santiago, der er den ældrebydel af Los Gigantes, ligger lejlighedshotellet Tamaimo Tropical. Her bor du i enkle, men rummelig lejligheder, der alle har balkon eller terrassen. Nogle har også køkkenfaciliteter. 

Til lejlighederne hører der flere poolområder til – 1 børnepool og tre voksnepools, hvoraf den ene er opvarmet i vintermånederne. Omkring poolområderne finder du terrasser med solstole og parasoller i hyggelige, grønne omgivelser.

I dagstimerne er der forskellige former for underholdning for både børn og voksne fx aerobic, volley og bordtennis. Om aftenen er der shows, livemusik eller anden form for underholdning.

Hotellet har egen restaurant, der serverer buffet, ligesom der er flere snackmuligheder. Du vælger selv, om du vil tilkøbe All Inclusive og have det hele inkluderet, eller bo her helt uden pension. I nærområdet er der også gode restauranter, og blot 500 menter fra hotellet kører lokalbussen til både Los Gigantes og Playa de la Arena, hvor der er en god lavastrand.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse