Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 14 km
  • Internet
  • Distance Centre: 100mAlanyacentrum14km

Hotelinformation

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort er et skønt 5 stjernet All Inclusive hotel beliggende i Konakli, ca. 14 km fra Alanya.  Hotellet er et oplagt valg for familier, venner og par som gerne vil bo godt.

Hotellet har et godt og hyggeligt poolområde med to pools, solsenge og parasoller og vandrutsjebaner, som altid er et stort hit for alle børn.  Foretrækker du at bade i have, ligger hotellets private strand med egen badebro kun 100 m væk. Her kan du også prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Mens børnene i alderen 4-12 år hygger sig i miniklubbeb (her tales ikke skandinavisk), kan de større børn f.eks. spille bordtennis, billard (mod betaling) eller deltage i nogle af de sjove aktiviteter som hotellets animationteam arrangerer. Animationseamet underholder både om dagen og om aftenen, og en gang om ugen er der tyrkiskl aften. Vil du forkæle dig selv, har hotellet en SPA afdeling med tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling).

Konakli er en lille ferieby med et godt udvalg af butikker og restauranter. Hvis du vil opleve den populære by Alanya, kan du let tage bussen dertil.

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider