Globus Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 20 m
  • Afstands center: 0 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Morgenmad/halvpension
  • built_year: 2003 (renoveret i 2014)
  • transfer_time: 40 min
  • room_minibar
  • room_floor: Gulvtæppe
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 8
  • credit_card: Visa, Mastercard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 396

Hotelinformation

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
På Globus Hotel bor du ganske enkelt lige midt i smørhullet af Sunny Beach! Hotellet ligger simpelthen supercentralt og du har virkelig Sunny Beach lige udenfor din hoteldør.

Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt, og her leves livet op og ned af den populære og livlige strandpromenade. Der er blot 20 meter til stranden og et stenkast til den berømte Blomstergade, der regnes for Sunny Beach absolutte centrum.

Der er balkon på alle værelserne, og du har mulighed for at bestille værelse med havudsigt, således at du kan sidde på din balkon og betragte både stranden, havet og aktiviteten på den pulserende strandpromenade.

Hotellet har et par år på bagen, men har en helt fantastisk beliggenhed midt i Sunny Beach og er ideelt for dig, som gerne vil bo tæt på hvor det hele sker, og ikke tilbringer ferien på hotelværelset.

Hop i poolen eller bølgen blå
Globus Hotels pool ligger lige ved strandpromenaden, og da der blot er 20 meter til stranden er det oplagt at tage de svalende dukkerter i løbet af dagen begge steder. Pool-området er hotellets samlingspunkt og her er en hyggelig feriestemning. Baren ved poolen sælger kølige drikkevarer, snacks og is hvis lysten skulle melde sig. I forlængelse af poolen er der en mindre, rund børnepool.

Omkring poolen er der liggestole og parasoller, men da der er rift om pladserne, vælger mange også at ligge på deres håndklæde omkring på området.

Du kan også tage en dukkert i Globus Hotels store indendørs pool, som ligger på 1.etage. Da der i forbindelse med den indendørspool er en terrasse, har du også mulighed for at slikke sol i lidt mere rolige omgivelser end ved den store pool ved strandpromenaden.

Du skal blot krydse strandpromenaden og så er du på stranden, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Sunny Beachs strand er omkring syv km lang, bred og har behageligt blødt sand. Du kan enten ligge på stranden på håndklæder i sandet eller leje strandstole og parasoller overalt langs stranden.

Da der ikke er badehåndklæder på hotellet, anbefaler vi at du tager dette med hjemmefra eller køber på stedet.

Vælg mellem morgenmad eller halvpension
Når du bor på Globus Hotel er morgenmaden inkluderet, men du kan til vælge at tilkøbe halv halvpension,så også aftensmaden inkluderet under dit ophold her. Begge måltider serveres i form af buffet. Der er to restauranter; en i hver af de to bygninger som udgør Globus Hotel.

Hvis du får lyst til variation eller skal finde et sted til din frokost, skal du ikke lede længe. Grundet den centrale beliggenhed, er der et stort udbud af spisesteder lige i nærheden.

Når tørsten melder sig, er der flere barer at vælge imellem, da der både er en stor lobbybar samt en bar ved poolen. Lobbyområdet er stort og lyst, og mange gæster vælger at slå sig ned her til en sludder i sofaarrangementerne.

Mod betaling

Drikkevarer, snacks, is frokost og aftensmaden (hvis du ej har tilkøbt halvpension.

Nyd den fantastiske beliggenhed
Igen må det pointeres at det virkelig er den supercentrale beliggenhed et det største trækplaster ved hotellet, og at du simpelthen bor lige midt i smørhullet. Ligeså snart du træder udenfor døren på Globus Hotel er du midt på den livlige strandpromenade, hvor der er liv og glade dage fra tidlig morgen til sen aften. Her er masser af boder og butikker, som appellerer til alle aldersgrupper, samt rigeligt med underholdning og spøjse, sjove aktiviteter.

Hvis du vil hygge dig med vennerne på hotellet så kan I spille billard, air hockey eller måske se hvem der er bedst til at ramme keglerne i en omgang bowling.

Der er wifi på hotellets område mod betaling.

Mod betaling

Billard, air hockey, bowling, wifi.

Mulighed for værelse med havudsigt
Værelserne på Globus Hotel er nydeligt og lyst indrettet. Der er central aircondition, TV, hårtørrer, gulvtæppe og minibar som fyldes dagligt (mod betaling), samt balkon. Det er muligt at bestille dobbeltværelserne højt beliggende og med havudsigt.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelserne er ca. 22 m² og der er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til en seng. Når denne er udslået måler den 175x65 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Der kræves min. to betalende og det er muligt at få børnepris på eet barn. Det er muligt at bestille dette værelse som et enkeltværelse mod tillæg.

Det er muligt at bestille denne værelsestype højt beliggende og med havudsigt, som du kan nyde fra din balkon.

Familiesuite, 2-4 personer
Familieværelserne er ca. 30-35 m² og der er et soveværelse med to almindelige sengepladser. I stuen er der en sovesofa, som denne er udslået måler 180x145 cm. Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og det er muligt at få to børn til børnepris.

Slap af i hotellets spa!
På Globus Hotel er der en mindre spa-afdeling, hvor du kan snuppe en tur i saunaen, det tyrkiske bad eller und dig selv en afslappende omgang massage.

Mod betaling

Sauna,  tyrkisk bad og alle behandlinger.


Grundet den centrale beliggenhed må noget støj forventes på hotellet.

Det er muligt at opbevare eventuelle værdigenstande i en safetyboks i receptionen (mod betaling).

Vi anbefaler at du medbringer badehåndklæde hjemmefra eller alternativt køber dette i Sunny Beach, da det ikke er på hotellet.

Der kan være rift om pladserne ved pool-området og som alternativ til solsengene, er der mange gæster som ligger på deres badehåndklæde eller en luftmadras.

Vær opmærksom på, at ekstrasengene på dobbeltværelserne er smallere end de fleste ekstrasenge.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider