Comfort Hotel Royal Zurich

Zürich, Schweiz Flag - Schweiz

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Zurich airport (ZRH): 10.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotelinformation

Hotellet er beliggende i centrum af Zürich, tæt på det historiske centrum og forretnings- og bankdistrikterne. Et offentlig transportstoppested kan nås inden for 300 m og sikrer, at gæsterne nemt kan udforske området. En shuttlebus kører mellem hotellet og lufthavnen hvert 30. minut, hvilket giver fremragende internationale transportforbindelser.

Hotellet byder gæster velkommen i en 5-etagers bygning med elevator og 60 værelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og drikkevaremaskine. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk og en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, en overførselsservice, roomservice, vaskeservice, en frisør og en shuttlebus til hotellet. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Værelserne er udstyret med aircondition og centralvarme. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og minibar. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et tv, en radio, en stikadapter og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. En hårtørrer og et makeup-spejl er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Det gode vejr kan nydes på terrassen. For gæster, der ønsker at holde sig aktive, er cykling/mountainbiking og tennis tilgængelige. Hotellets beliggenhed er især ideel for skiløbere. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter, billard og bowling. Der er wellness-område med spa på hotellet. Om aftenen kan gæsterne slappe af til levende musik.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en ikke-ryger restaurant, en café og en bar. En generøs morgenbuffet og frokost serveres hver dag. Personalet er også glade for at tilbyde glutenfri måltider. Hotellet tilbyder også snacks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider