Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 100 m

Hotelinformation

Dette førende First-Class-Hotel ligger midt i byens centrum på Elisabeth Pladsen. Lige i nærheden finder bl.a. det smarteste indkøbskvarter i byen samt fodgængerzonen Vací. Med blot en lille gåtur når man til en af Budapests skønneste pladser, Vörösmarty Tér, og Donaus bred. Offentlig transport såsom Metroen (station: Deák Tér) ligger ca. 200 m væk.

Luksushotellet er bygget i 1992. Det har i alt 359 værelser fordelt på 9 etager, heraf er 51 enkeltværelser samt 33 suiter. Hotellet tilbyder alle bekvemmeligheder, som man som gæst kan forvente af et hotel i denne kategori. Til hotellets faciliteter hører således bl.a. en foyer med en døgnåben reception, pengeskab vekselbørs, garderobe, forretninger, konferencerum, elevatorer samt en parkeringskælder, som kan benyttes mod betaling. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, 2 barer samt 3 a la carte restauranter; alle med ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer/WLAN samt hotellets room- og vaskeservice.

De komfortabelt og luksuriøst indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV og radio. Ydermere er værelserne udstyret med minibar, køle- og pengeskab samt klimaanlæg. Ligeledes er der på hvert værelse badekåber, som gæsterne kan benytte.

Som afslapning har gæsterne mulighed for at benytte de følgende faciliteter. Svømmebassin med en stor tilhørende plæne, Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massage. Yderligere er der mulighed for at benytte sig af forskellige tilbud på Wellnessområdet som f.eks. en kosmetikbehandling (mod betaling). For de, som ønsker at holde formen ved lige, er der yderligere mulighed for at benytte hotellets fitness-studio.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider