Hotel Astarea

Mlini, Kroatien

Afstand

  • Afstand til strand: 50m
  • Afstand til byen: 0.1km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Smukt beliggende i naturskønne omgivelser direkte ved havet i landsbyen Mlini og med gode forbindelser til Dubrovnik gamle bydel. Hotel Astarea ligger i Mlini, ca. 10 km syd for Dubrovnik. Her bor du i en utrolig smuk og malerisk lille landsby, der er omgivet af bjerge og havet. Kun få hundrede meter fra hotellet finder du landsbyens små charmerende barer og restauranter. Fra Mlini, afgår der regelmæssige lokale busser til Dubrovnik.

Hotellet består af en hovedbygning og et anns, som ligger lige ved siden af ​​hovedbygningen tæt på den flotte stenstrand. Det er et stort hotel med 310 værelser i alt. Hotellet har en flot saltvandspool og en indendørspool.

I hovedbygningen finder du hotellets restauranter og barer. På hotellets taverna serveres der lokale retter, mens i grillrestauranten serveres grillet fisk og kødretter. I hovedbygningen er der også en cocktailbar, hvor der er underholdning et par gange om ugen.

Opholdet på Hotel Astarea er inkl. morgenmad, med mulighed for tilkøb af halvpension.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort