Alua Sun Lago Rojo

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 9.0 km (16 mins)
  • Pool
  • Bar
  • DistanceToBeach: 200 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-del-sol/torremolinos/alua-sun-lago-rojo/
  • DistanceToTown: 3 km Torremolinos
  • Restaurant

Hotelinformation

Hyggeligt voksenhotel – tæt på strand og by

Alua Sun Lago Rojo har en af de bedste beliggenheder på Solkysten i Carihuela-område. I bor midt mellem de charmerende huse og kun ganske få meter fra hyggelige barer, lækre fiskerestauranter, små butikker og den skønne sandstrand og strandpromenade. Alua Sun Lago Rojo er også kendt for sin særlig gode og hyggelige stemning – hvert år vender rigtig mange stamgæster tilbage igen og igen.

Hotellets tagterrasse har nok kystens allerbedste udsigt. På tagterrassen er der en mindre pool, hvor I kan nyde livet og ikke mindst de flotte omgivelser. Her er både liggestole, parasoller og snackbar. Bemærk at dette område vil være lukket i vinterperioden (fra midt oktober-midt april), Hotellet har også endnu en pool, og alle udendørsarealer er nyrenoverede, hvilket skaber de perfekte rammer omkring ferien. Herudover kan du spille dart eller leje cykler, hvis du vil udforske området.

Alua Sun Lago Rojo er samtidig et voksenhotel. Alle gæster skal derfor minimum være 16 år for at tjekke ind på hotellet. Hotellet er desuden et udvalgt Bravo Duo-hotel, og derfor er I sikret de bedste omgivelser kun for voksne.

Vil I kombinere jeres ferie med storbyoplevelser, kan I let nå til Malaga med offentlig transport. Her venter et hav af spændende oplevelser.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med aircondition, tv, telefon, minibar (mod betaling) og safebox (mod betaling) samt et separat bad/toilet med hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse superior med balkon: Beliggende på 5. sal. Udsigt til haven. Ca. 33 m2 med plads til en til to personer.

Junior suite med balkon: Indrettet med soveafsnit og opholdsafsnit ned sofa i åben forbindelse. Udsigt til poolen. Ca. 44 m2 med plads til to til tre personer.

Junior Suite Superior:  Indrettet med soveafsnit og opholdsafsnit ned sofa i åben forbindelse. Der er kaffemaskine, badekåbe- og tøfler. Udsigt til haven. Ca. 44 m2 med plads til to til tre personer. 

Pension
Opholdet er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Rejser du til Alua Sun Lago Rojo mellem d. 24. maj 2024 og 29. august 2024, så kan du tilkøbe fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad). Mænd skal bærer lange bukser under middagen.

Mere om Hotel Alua Sun Lago Rojo
Wi-Fi på værelser er mod gebyr, mens det er gratis i receptionen. 

Hotellet er kun for voksne. Alle skal være fyldt 16 år for at checke ind.

Hotellets unikke beliggenhed ved strande, fantastisk tagterrasse og gode faciliteter betyder, at hotellet er et kat. 4-hotel. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider