Globales Verdemar Lägenheter

Santa Ponsa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 400mm
  • Afstand til byen: 21kmm

Hotelinformation

Flotte lyse lejligheder med fantastisk udsigt
Tjek ind på Globales Verdemar Apartments og ny en naturskøn placering med udsigt direkte til Santa Ponsas majestætiske havnebugt.

Her bo du i lejligheder, der er bygget i en charmerende og strømlinet stil, som i sandhed afspejler Middelhavets blå farver. Lejlighederne er indrettet med alt, hvad hjertet begærer og sætter dermed de ideelle rammer for både par og familier, der søger et komfortabelt sted at bo.

Santa Ponsas skønne sandstrand og livlige byområde ligger blot 400 meter fra hotellet. Her er der mulighed for at prøve mange forskellige vandsports- og fritidsaktiviteter. Det er også muligt at leje en solseng for 3,5€ pr. dag. I Santa Ponsa finder du et stort udvalg af restauranter, cafeer og ikke mindst indkøbsmuligheder.

Poolen på Globales Verdemar Apartments finder du ved havnekanten. Det giver dig en fantastisk panoramisk udsigt over Santa Ponsas spektakulære havnebugt. Områdets store pool har også et lavvandet område til de små, hvor de rigtigt kan boltre sig. Poolen er åben fra kl. 9-19. 

Til lejlighederne hører også en loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte restaurant om aftenen. Nyd fx solnedgangen over havnebugten, mens du spiser en traditionel paella. Det er da ferie! Globales Verdemar har deres eget underholdningsteam, som står for forskellige underholdende indslag i løbet af dagen. Om aftenen arrangerer de også sjov og hyggelig underholdning med alt fra quizzer til bingo.

Hvis du føler for en dukkert i bugtens krystalklare vand, så har Globales Verdemar Apartments sin helt egen anløbsbro. Nemmere bliver det ikke at tage en dukkert og nyde ferielivet fra start til slut.

Sådan bor du på Globales Verdemar Apartments

1-værelses lejlighed
1-værelses lejligheder med balkon og udsigt til gaden. Opholdsrum med tekøkken med kogeplader, spiseplads og sovesofa samt mulighed for opredning til et barn. Bad/toilet med bruser og hårtørrer. Lejlighederne indeholder desuden aircondition, køleskab, mikroovn, el-kedel, telefon, TV, WiFi (mod gebyr) og safebox (mod gebyr ca. 42€ og 10€ i depositum). 1-værelses lejligheder er til maksimalt to voksne og et barn. Enebrug er muligt mod tillæg. Fantastisk og anbefalelsesværdig havudsigt kan tilkøbes. Alle 1-værelses lejligheder er ca. 25 m2

2-værelses lejlighed
2-værelses lejligheder med balkon og udsigt til gaden. Alle med separat soveværelse med to senge, opholdsrum med tekøkken med kogeplader, spiseplads og sovesofa med mulighed for opredning. Bad/toilet med bruser og hårtørrer. Lejlighederne indeholder desuden aircondition, køleskab, mikroovn, el-kedel, telefon, tv, WiFi (mod gebyr) og safebox (mod gebyr ca. 42€ og 10€ i depositum). 2-værelses lejligheder er til maksimalt fire voksne. Fantastisk og anbefalelsesværdig havudsigt kan tilkøbes. Alle 2-værelses lejligheder er ca. 52 m2.

Pension
Opholdet på Globales Verdemar er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. 
Fra sommer 2023 er det ikke muligt at tilkøbe morgenmad. 

Mere om Globales Verdemar Apartments
Rejser du inden 1. maj, vil nogle faciliteter være lukket bl.a. restauranten (åbner i april). Poolbaren er åben i begrænset omfang – ca. syv timer om dagen, ligesom der vil være mindre rengøring på værelserne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser