Globales Verdemar Apartments

Santa Ponsa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 30.3 km (25 mins)
  • DistanceToBeach: 400 m
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/santa-ponsa/globales-verdemar-apartments/
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 100 m, Santa Ponsa
  • Aircondition

Hotelinformation

Flotte lyse lejligheder med fantastisk udsigt

Tjek ind på Globales Verdemar Apartments og ny en naturskøn placering med udsigt direkte til Santa Ponsas majestætiske havnebugt.

Her bo du i lejligheder, der er bygget i en charmerende og strømlinet stil, som i sandhed afspejler Middelhavets blå farver. Lejlighederne er indrettet med alt, hvad hjertet begærer og sætter dermed de ideelle rammer for både par og familier, der søger et komfortabelt sted at bo.

Santa Ponsas skønne sandstrand og livlige byområde ligger blot 400 meter fra hotellet. Her er der mulighed for at prøve mange forskellige vandsports- og fritidsaktiviteter. Det er også muligt at leje en solseng for 3,5€ pr. dag. I Santa Ponsa finder du et stort udvalg af restauranter, cafeer og ikke mindst indkøbsmuligheder.

Poolen på Globales Verdemar Apartments finder du ved havnekanten. Det giver dig en fantastisk panoramisk udsigt over Santa Ponsas spektakulære havnebugt. Områdets store pool har også et lavvandet område til de små, hvor de rigtigt kan boltre sig. Poolen er åben fra kl. 9-19. Det er muligt at leje en solseng for 3,5€ pr. dag.

Til lejlighederne hører også en loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte restaurant om aftenen. Nyd fx solnedgangen over havnebugten, mens du spiser en traditionel paella. Det er da ferie! Globales Verdemar har deres eget underholdningsteam, som står for forskellige underholdende indslag i løbet af dagen. Om aftenen arrangerer de også sjov og hyggelig underholdning med alt fra quizzer til bingo.

Hvis du føler for en dukkert i bugtens krystalklare vand, så har Globales Verdemar Apartments sin helt egen anløbsbro. Nemmere bliver det ikke at tage en dukkert og nyde ferielivet fra start til slut.

Sådan bor du på Globales Verdemar Apartments
Alle lejligheder er indrettet med separat bad/toilet med bruser samt opholdsrum med tekøkken med kogeplader, spiseplads, køleskab, mikroovn og elkedel. Dertil er der sovesofa til ekstra opredninger, TV, WiFi, safebox (mod betaling og depositum) samt aircondition. 

1-værelses lejlighed: 1-værelses lejligheder med balkon og udsigt til gaden. Plads til maks. to voksne og et barn. Enebrug er muligt mod tillæg. Fantastisk og anbefalelsesværdig havudsigt kan tilkøbes. Alle 1-værelses lejligheder er ca. 25 m2

2-værelses lejlighed: 2-værelses lejligheder med balkon og udsigt til gaden. Indrettet med opholdsrum samt separat soveværelse. 2-værelses lejligheder er til maks. fire voksne. Fantastisk og anbefalelsesværdig havudsigt kan tilkøbes. Alle 2-værelses lejligheder er ca. 52 m2.

Pension
Opholdet på Globales Verdemar er uden pension.

Mere om Globales Verdemar Apartments
Rejser du fra 1. februar til 31 marts vil nogle faciliteter være begrænset. Det gælder rengøring og skift af håndklæder, som vil være begrænset til tre gange pr. uge og skift af sengelinned vil være en gang pr. uge. 
Baren er åben fra kl. 08.30 - 18.30. De præcise tider afhænger dog af belægningsgraden. Restauraten er lukket.

Restauranten åbner først fra april. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider