Los Veleros

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 49.1 km (37 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset er beliggende på den sydlige del af Gran Canaria og kan derfor bryste sig af et godt klima året rundt. I nærheden ligger der desuden talrige Thalassoterapicentre samt medicinske behandlingsformer. Få meter fra hotellet finder man forskellige restauranter og barer. Endvidere ligger der et stoppested samt stranden og byens centrum ca. 800 m fra hotellet. Ca. 1,5 km væk ligger Parque Aquatico. Gran Canarias ligger omkring 57 km fra komplekset.

Komplekset blev renoveret i 2005 og råder på sine 2 etager over i alt 51 lejligheder samt en foyer med safeboks. Bygningen rummer endvidere en snackbar, et lille supermarked og en restaurant, hvor der flere aftener om ugen bliver grillet og danset til levende musik i en hyggelig atmosfære. Anlægget råder også over en lille legeplads.

1 og 2-værelseslejlighederne har alle eget badeværelse samt et komplet indrettet køkken med køleskab, mikrobølgeovn og ildsted af vitrokeramik. Sofaen i sofagruppen kan foldes ud og anvendes som ekstraseng. Desuden er der telefon samt satellit-/kabel-tv. Endvidere rummer lejlighederne dobbeltseng, elektronisk safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.

Komplekset råder over en særdeles velplejet have med 2 swimmingpools med børnebassin samt liggestole og parasoller. Hertil kommer et solarium. Endvidere er der talrige turisttilbud såsom ekskursioner til lands, til vands og i luften samt mulighed for at udøve et endeløst antal af sportsaktiviteter. Herudover er der ca. 5 km til en golfbane, dybvandsfiskeri på søen eller udflugter i små u-både. Ved stranden kan der lejes liggestole og parasoller mod betaling.

I Agua la Perras slugt (til venstre for Playa de Puerto Rico og Puerto Base) skal man følge vejen Calle Joaquin Blanco Torrent. Herefter går man til venstre og fortsætter efterfølgende på Avenida de Guayadeque.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider