Apartamentos Roslara

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Børneclub
  • Afstand strand: 400 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 51.8 km (39 mins)

Hotelinformation

Dette lejlighedskompleks ligger i et af de mest attraktive områder i Puerto Rico meget tæt på stranden Amadores. Fra terrasserne er der storslået udsigt over bjerget Teide og solnedgangene. I nærheden af komplekset ligger indkøbscentret Europa med smarte forretninger, supermarkeder, sportsfaciliteter, frisørsaloner m.m. Endvidere er der blot 2 km til sandstranden, 3 km til centrum af Puerto Rico og 45 km til Las Palmas lufthavn.

Komplekset blev renoveret i 2006 og rummer i alt 35 lejligheder. Af faciliteter på dette etablissement er der en foyer, reception, vekselbørs, fax, bar og restaurant. Hertil kommer safeboks, elevator, en café, en aviskiosk, et lille supermarked og en miniklub. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser.

Lejlighederne rummer 1 soveværelse, blev komplet moderniseret i sommeren 2007 og kan desuden bryste sig af et veludstyret badeværelse, en spise-/opholdstue med sovesofa samt et tekøkken. Ydermere er lejlighederne udstyret med satellit-/kabel-tv, køleskab, elkedel, safeboks og dobbeltseng. I alle lejligheder er der en stor terrasse med udsigt over Amadores vidunderlige strand.

Komplekset råder over et børnebassin og en swimmingpool (som lunes ved hjælp af solenergi) samt pool-/snackbar, solterrasse, liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille billard.orgenmaden serveres som en kontinental buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider