Hotelbeskrivelse
Kort
Anmeldelser

Prague Central Residence

Rating 3
Prag

Af 6 Anmeldelser


Prague Central Residence

Lejlighederne ligger i hjertet af Prag kun få minutters gang fra Wenceslas Plads, torvet i den gamle bydel og Nationalteatret.
Lejlighederne har et, to og tre værelser med stue og køkken. De er centralt beliggende midt i Prag kun få minutter fra Wenceslas Plads, torvet i den gamle bydel og Nationalteatret. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, med mikroovn, ovn, køleskab, el-kedel. Badeværelserne har badekar/brusebad, toilet, hårtørrer. Der er kabel-tv, gratis internetforbindelse, trægulve, rengøring en gang om ugen og der er elevator i bygningen. Parkering efter anmodning og tilgængelighed. Nøglen til lejlighederne skal afhentes på kontoret af Old Town Apartments (Adresse: Red & Blue Design Hotel, Holečkova 13, Prag 5). Receptionen er åben 24 timer. Hotellet opkræver aftryk af kreditkort garanti for eventuelle skader på den lejede lejlighed eller for tab af nøgler til lejligheden. Check in: 3PM, Check out: 11AM Adresse: Spálená 27, 110 00 Prague1, Czech Republic

Faciliteter

  • Elevator
  • Telefon
  • TV
  • WiFi

Forklaring

NB: Anmeldelser fra gæster skal tages med et "gran salt". Husk: det kan være en enkelt gæst, der har haft en uheldig oplevelse på et tidspunkt, og som måske overdriver en smule. Det sker desværre også, at hotellets eget personale eller andre skriver anmeldelser i lidt for positiv retning. Derfor: læs mange forskellige anmeldeser, før du danner dig et billede af hotellet.