Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Jumeirah Beach

Forside » De forenede Arabiske Emirater » Dubai » Jumeirah Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Majestætiske Burj Al Arab er verdens eneste 7-stjernede hotel Næste 
Jumeirah Beach

Jumeirah - Strandfavoritten i Dubai

Jumeirah (smuk på arabisk) er et område langs kysten i Dubai. Før turismen rigtig tog fat var det hovedsagligt et ambassadeområde og bosted for rige vestlige indvandrere. I dag er dette område et af de mest populære, mest på grund af strandene. Jumeirah Beach strækker sig mange kilometer og langs stranden ligger luksushotellerne på rad og række. Her er det hovedsagligt 5-stjernede resorts, men der findes et fåtal 4-stjernede hoteller også. Prisniveauet er højere her end i Bur Dubai og Downtown Dubai, men i lavsæsonen er det muligt at få værelser til en rimelig pris.

Parallelt med stranden går den lange promenade også kaldet The Walk. Her ligger der et stort udvalg restauranter, caféer og butikker langs en hyggelig gågade hvor både turister og lokale færdes.

Den berømte palme-ø The Palm ligger også ud for Jumeirah Beach og her har mange kendisser deres store residenser. Det populære Atlantis-hotel ligger helt yderst på øen, og er et spændende udflugtsmål. Her ligger et stort badeland, flere gode restauranter og mange aktiviteter for store og små. Den nye metro har også fået linier, der går ud til The Palm.

Ved at bo ved Jumeirah Beach får du det bedste af alt Dubai har at byde på; sol, strand og hav, shopping, restauranter og hyggelig aftenstemning langs gågaden. Stedet er en favorit for familier og flere af hotellerne er meget velegnede for børn med børneområder m.m., ligesom den lavvandede strand også er et skønt sted at opholde sig på en varm sommerdag.


» Kort over Jumeirah Beach
Majestætiske Burj Al Arab er verdens eneste 7-stjernede hotel Madinat Jumeirah er et enormt kompleks med mange hoteller og restauranter Ved Jumeirah Beach ligger der mange familievenlige hoteller Jumeirah Moskeen er åben for turister og let tilgængelig fra Jumeirah Beach
Ved Madinat Jumeirah ligger flere luksushoteller og luksushuse der kaldes Dar Al Masyaf På Burj Al Arab kan man spise på restauranten Al Mahara Når mørket sænker sig over Burj Al Arab starter et fantastisk lysshow på hotellet Fantastiske Atlantis The Palm lyser op om aftenen