Spaniens uimotståelige øer

2024-02-25
Spaniens uimotståelige øer
Balearerne og De Kanariske Øer
 
Om vinteren er der intet, der slår De Kanariske Øer og om sommeren er det Balearerne med Mallorca i spidsen, der har en nærmest udødelig tiltrækningskraft på os, uanset om vi jagter de seneste trends eller ønsker os en god, gammeldags Syden-ferie med alt, hvad det indebærer. 
De bedste tilbud på pakkerejser til Balearerne og De Kanariske Øer
Mallorca
Middelhavets dronning

Den stigende kurve for Mallorca begynder allerede tidligt om foråret. På det tidspunkt er det Palma by der lokker flest, og de, der ikke ønsker at bo inde i selve byen, vælger ofte at bo ved en af ​​strandene lige udenfor, i Playa de Palma, Can Pastilla eller Illetas

Tættere på sommeren, især i skoleferien, når børnefamilierne tager på tur, er det Alcudia og Can Picafort nord på øen, eller Cala Bona og Cala d'Or på østkysten, der er populære. 
De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Mallorca
Ibiza, Formentera og Menorca
fest, strande og trends

Ibiza er festøen med de hotteste natklubber og de bedste dj's i verden. Plus meget mere. For du behøver ikke bevæge dig langt uden for festzonen i Playa d'en Bossa eller San Antonio, før du oplever en helt anden stemning, der både er fredelig og meget indbydende.

Formentera ligger en kort bådtur fra Ibiza. Stranden minder om Caribien, og stemningen er herligt afslappet. De fleste kommer hit på dagsudflugt fra Ibiza - og bliver hængende. For når du først er kommet hit, har du mest sandsynligt lyst til at blive lidt længere end planlagt, så husk at tage tandbørsten med...

Menorca er lillesøsteren, som endnu ikke er røget op på det samme trendbarometer som de andre Baleariske øer. I hvert fald ikke rigtig endnu. Men vent ikke for længe, pludselig er der kamp om solsengene her også.
De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Ibiza og Menorca
De Kanariske Øer
Vinterparadiset, der er bedst om sommeren.

Om nogle uger er vinteren forbi for denne gang. Det gælder heldigvis ikke sæsonen på De Kanariske Øer

Det ekstra behagelige ved sommeren på Gran Canaria og Tenerife er, at temperaturen er jævn og lige tilpas - hele tiden. Det bliver aldrig for varmt. Det sikrer den fantastiske beliggenhed ude i Atlanterhavet. Og med færre turister på øerne er sommerfølelsen ekstra idyllisk.
De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Kanariøyene

Mere ferie for pengene

2024-02-18
Mere ferie for pengene
3 tips, der gør din ferie budgetvenlig
 
Med et par enkle tiltag kan du få meget ud af dit feriebudget. Det er blot et spørgsmål om at træffe bevidste valg, uanset om du skal til en storby i et par dage, holde ferie ved Middelhavet eller rejse langt væk til eksotiske egne.
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel
Vælg det rigtige tidspunkt
- tid er penge

Du kan spare tusindvis af kroner  ved at rejse uden for de populære helligdage som f.eks. Påske eller midt i juli, og så taler vi om prisniveauet på præcis samme rejse – til samme destination og samme hotel.

Sammenligner du også de forskellige rejsearrangørers tilbud, inden du køber, er du godt på vej til at gøre en rigtig god 'deal'.
De bedste priser på pakkerejser til Syden i april, maj og juni
Prisniveauet på destinationen
... er afgørende

Mere ferie for pengene betyder i højeste grad selve destinationens prisniveau. Vælger du en destination, hvor prisniveauet er lavt, kan du have det ekstra sjovt uden at bekymre dig om, hvad det koster. I Tyrkiet og Bulgarien holder lommepengene langt, ​​og vil du afsted allerede denne vinter, er Marokko og Thailand gode valg.
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden
Fuld kontrol
Syden og alt inklusive

Hvis sol og bad er det vigtigste - søg i "Sol og Strand". Så sammenligner vi prisniveauet på tværs af alle destinationer, og bringer den bedste pris frem på markedet, lige når du vil afsted. Og ja – vi tager højde for temperaturen. Grækenland er f.eks. ikke Syden i marts, mens De Kanariske Øer er Syden hele året rundt.

Tilføjer du all inclusive, har du fuld kontrol over rejsebudgettet.
De bedste priser på pakkerejser til Syden med all inclusive

Spring ud i det!

2024-02-11
Spring ud i det!
Syden lige nu
 
Vil du rejse med det samme, eller helst i går? Så er det en god idé at tage et kig på rejsesøgningen på afbudsrejser.dk

Vi sammenligner priserne hos alle de seriøse arrangører på markedet, så det er nemt at finde det allerbedste tilbud. Og ja – du kan tage afsted i morgen, eller om en uge eller præcis når du vil.
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden
Enkel standard
- kan være helt i top!

Har du nogensinde boet på et hotel med en enkel standard og haft det "som blommen i et æg"? Følte, at netop dette sted fortjener en ekstra stjerne i margenen, fordi det har charme eller noget udefinerbart, der giver lyst til at komme tilbage her igen og igen... Du er ikke alene.

Derfor har vi hos afbudsrejser.dk indført et nyt filter, som vi mener vil gøre det nemmere at finde netop disse steder. Det kaldes 'Anmeldelser' og tager højde for millioner af feedback fra gæster, der har boet på netop disse hoteller.

Hvis du bruger 'Anmeldelser', kan du, når du søger, finde de hoteller, som andre gæster har været rigtig tilfredse med. Uanset om det er en simpel standard eller luksusklassen.
De bedste priser på pakkerejser til Syden denne vinter
Lidt luksus
... har aldrig skadet andet end budgettet

Vil du bo ekstra pænt, er det en simpel sag at ordne. Det behøver faktisk heller ikke være så dyrt. Du kan filtrere din søgning på den standard, du ønsker, og vi bringer dig de bedste priser på markedet. Vil du måske have pool på hotellet, eller all inklusive? Intet problem! Det finder vi også den bedste pris for.

Og ja – du kan stadig rejse nu, hvis du vil.
De bedste priser til Syden denne vinter - ekstra god levestandard
Påsken
... er lige rundt om hjørnet

Vil du solbade og bade i påskeferien? Du er ikke alene!

Vi skal ikke påstå, at prisniveauet er lavt i denne periode, men hvis du kan være lidt fleksibel med, hvornår du rejser, og hvor længe du skal være væk, kan det helt sikkert hjælpe på budgettet.

Her er de bedste priser på markedet lige nu:
De bedste priser på pakkerejser til Syden i påsken

Vi gør det nemmere

2024-02-04
Vi gør det nemmere
- for at finde den perfekte ferie for dig
 
Rejsebranchen er en jungle af fly, hoteller og pakkerejser. At finde de gode tilbud er mildest talt et krævende arbejde. Og hvordan ved vi, at "et godt tilbud" er netop det?

For at gøre det nemmere at finde den rejse, der passer dig bedst, har vi hos afbudsrejser.dk for nylig introduceret to filtre, som vi håber kan være nyttige: 1) Gæsternes vurderinger, og 2) Afstand mellem lufthavn og hotel.
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden
1) Gæsternes vurderinger
- fra millioner af feedback
 
Vi har indtastet et tal på en skala fra 1,0 - 5,0, som vi får fra millioner af feedback, som hotellets gæster har indtastet i Google. Hvis du søger fra 3,5 og derover, bortfiltrerer du de 10 % af hotellerne som færrest gæster synes om. Hvis du søger fra 4.5 og derover, får du kun de 30 % mest populære. 

Vi tror på, at dette vil gøre det nemmere at finde et hotel, der ikke kun ser godt ud, men også ER det!
De bedste priser på pakkerejser til Syden i minimum 1 uge
2) Afstanden fra lufthavnen til hotellet
- kan nogle gange være lang

Vores samarbejdspartnere tilbyder en række rejser, hvor der er lang afstand mellem lufthavnen og hotellet. Hvis du er en af ​​dem, der helst ikke vil køre i timevis i bus, taxa eller lejebil mellem lufthavnen og hotellet, kan du bruge dette filter. Man begrænser antallet af kilometer ad den korteste vej, og man vil f.eks. ikke få tilbud hvis det kræves at du skal rejse med færge.

Med dette filter kan du nemmere undgå lange transportetaper, efter du er landet på din destination.
De bedste priser på pakkerejser til Syden i skolernes ferie
Let at sammenligne
- let at vælge

I mere end 20 år har vi arbejdet på at hjælpe danskere, nordmænd og svenskere med at finde gode rejsetilbud – til markedets bedste priser. Med vores nye filtre håber vi, at vi har gjort vejen til en skøn ferieoplevelse endnu kortere.

God tur!
Her finder du de bedste rejsetilbud på markedet

Himmel, hav og Grækenland

2024-01-28
Himmel, hav og Grækenland
- drømme og virkelighed
 
Lige nu er det ekstra rart at drømme om græske øer. Om dage, der ikke kræver andet udstyr end shorts og et par flip-flops. Om havet, hvide huse og en hyggelig "Kalimera", når du sætter dig på den lokale værtshus.

Denne sommer er der direkte fly til flere af de fineste øer i Grækenland.
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Grækenland
De store græske øer
- familier, udvidede familier, venners venner...

Familier trives, hvor livet er enkelt, og hvor alt er let tilgængeligt. Der er flere steder som dette på Kreta, især hvis du vælger destinationer som Rethymnon, Platanias, Agia Marina og mange af de mindre steder langs kysten. Gerne med hoteller, der ligger tæt på stranden og også har en pool. Rhodos er også sådan en ø - meget elsket af hele flokken.

Der er direkte fly flere gange om ugen til både Kreta og Rhodos.
De bedste priser på pakkerejser til Kreta og Rhodos
Små græske øer
Der er mere end 200 beboede øer i Grækenland...

... så det kan betale sig at sortere lidt. At vælge en ø med direkte flyforbindelse kan være en god start. Så kommer du hurtigt i gang med det enkle, græske ø-liv, hvor lidt er mere end nok. For hvor meget har man egentlig brug for, når solen skinner fra morgen til aften, og Middelhavet findes til alle sider. En græsk salat? En iskold frappé? Et glas lokal vin, når solen går ned?

Denne sommer er der direkte fly til bl.a. Santorini, Corfu, Skiathos, Kos, Samos og Karphatos.
De bedste priser på pakkerejser til små græske øer
Ø følelse
- på fastlandet

Smukke, lille Parga er det tætteste, du kommer på en græsk ø - på fastlandet, og tager du til Halkidiki kan du vælge og vrage mellem fantastiske resorts med fine strande på de tre halvøer, der strækker sig ud i Egerhavet.
De bedste priser på pakkerejser til Parga-området og Halkidiki

Budgetvenlig påskeferie

2024-01-14
Budgetvenlig påskeferie
- uden ski
 
Påsken er højsæson for rejser til udlandet. Det betyder, at prisniveauet er betydeligt højere end i ugerne før og efter, og alligevel - med lidt 'research' behøver det ikke være så dyrt.

Du kan spare meget ved at rejse lidt inden ferien starter, eller blive væk et par dage ekstra, og det er bestemt en god idé at tjekke tilbuddene fra flere arrangører, inden du beslutter dig.

Her er nogle snefrie påsketips:
De bedste tilbud på en snefri påskeferie inklusive fly og hotel
Byer med forårsstemning

Du kommer ikke længere sydpå end en flyvetur på 2 - 3 timer før foråret er i fuld gang og der er en skøn stemning på udendørscaféerne. Hvis du også vælger en af ​​de byer, der har en strand, som f.eks Nice, Barcelona eller Palma på Mallorca, du kan teste badetemperaturerne i Middelhavet. 

I Paris er fortovscaféer selve symbolet på en god hverdag, og i Rom, ved påsketid, er der ekstra højtidelige fejringer i mange af byens kirker.
De bedste påskepriser til byer med forårsstemning
Middelhavet vågner
- og stemningen er dejlig afslappet

På dette tidspunkt vågner Middelhavslandene op fra deres vinterhi. Det er grøn, det blomstrer og her er meget smuk. Det bedste er dog stemningen, som er dejlig afslappet med en forventning, der stiger for hver dag, der går.

De mest solrige steder på denne tid af året er Cypern, Costa del Sol, Antalya-kysten og Malta.
De bedste priser på pakkerejser til Middelhavet i påsken
Påskeferie på De Kanariske Øer
- varm og solrig

De Kanariske Øer skuffer aldrig. Vinter, forår, sommer eller efterår - det er 100% Syden uanset hvad, og påsken er ingen undtagelse. Der er flest direkte fly til Gran Canaria og Tenerife, men det er bestemt også muligt at tage til de andre øer.

Her er markedets bedste priser denne påske:
De bedste priser på pakkerejser til De Kanariske Øer i påsken
Påskeferie i Thailand

Mens Europa kommer til live og gør sig klar til sommeren, er det modsat i Thailand. Fra påske og i ugerne efter bevæger Thailand sig mod en roligere sæson med færre turister. Påsken er dejlig i vores foretrukne tropiske land, uanset om du vælger at tage til Hua-Hin på fastlandet, til Phuket eller til Krabi-øgruppen.

Her er markedets bedste priser omkring påsketid:
De bedste priser på pakkerejser til Thailand denne påske

En smule utålmodig?

2024-01-21
Utålmodig?
- Det er næsten sommer her

Nogle steder ved Middelhavet er vinteren allerede på retur. Der er mere end lidt forår i luften, og den smukke forsommer er lige om hjørnet. Vi synes at Syden er mest charmerende (længe før skoleferien starter). Det er også billigt!

Sommeren starter ekstra tidligt her:
De bedste priser på pakkerejser til Syden i foråret
Antalya-kysten
- Tyrkiets riviera

Det er ikke for ingenting, at denne kyst tiltrækker folk med god smag. Her er strandene fantastiske og stemningen er lige tilpas afslappet, og ja – det er uendeligt smukt! Allerede i februar er temperaturen på vej op og fra marts er det meget behageligt at være en frossen nordbo på Tyrkiets turkise kyst.

Her er markedets bedste priser til Antalya-kysten:
De bedste priser på pakkerejser til Antalya-kysten til foråret
Cypern
- tættere på øst end Europa

...med næsten hvide strande og badevand, der minder om gin & tonic. Sommeren på Cypern kan hurtigt blive varmere end behagelig, og populære Ayia Napa er alt for livlig i juli og august. I foråret og forsommeren er det til gengæld dejligt afslappet og lige tilpas varmt. Er du klar til at få en sommerkulør før sommer?

Her er markedets bedste priser til Cypern:
De bedste priser på pakkerejser til Cypern til foråret
Malta
- lille og kompakt

Lille Malta er en opdagelse for os, der ikke er i stand til at vælge. Byliv, badeferie, aktiviteter, slalom-liv... Bo i hovedstaden Valletta eller på stranden i Mellieha, eller i nogle af de andre hyggelige byer langs kysten. Øen er stadig ikke større, end at du kan komme rundt på et par timer i bil. Og temperaturen? Skabt til en tidlig start på sommeren!

Her er markedets bedste priser til Malta:
De bedste priser på pakkerejser til Malta til foråret
Costa del Sol
- den evigt populære solkyst

Af alle Costas i Spanien er dette den med mest sol. Vil du kombinere by- og strandliv, er Malaga et godt valg. Ellers ligger de populære feriesteder tæt langs hele kysten, fra Nerja i øst til de velkendte Torremolinos, Fuengirola, Marbella og Puerto Banus. Medbring en jakke til aftentøjet, og du kan se frem til lange aftener (og god mad) under åben himmel.

Her er markedets bedste priser for Costa del Sol:
De bedste priser på pakkerejser til Costa del Sol til foråret

Vinterens bedste tilbud

2024-01-07
Vinterens bedste tilbud
- mod syd
 
Det bliver lidt lysere for hver dag, og alligevel er vi knap halvvejs gennem vinteren. Lige nu kan du få nogle gode tilbud mod Syden, med afgang meget snart, hvis du ønsker at genopbygge dine D-vitaminlagre, mens du venter.

Her er markedets bedste priser lige nu:
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden i vinter
Phuket
- den største ø i Thailand

Der følger altid noget godt med i købet, når mange mennesker samles ét sted: Gode hoteller, gode restauranter, en bred vifte af underholdning og aktiviteter...

Patong er det mest livlige sted i Phuket. Karon og Kata Beach er mere stille og ligger kun en kort tuk-tuk-tur væk. Eller hvad med familievenlige, fredelige Kamala Beach?

Her er markedets bedste tilbud til Phuket lige nu:
De bedste priser på pakkerejser til Phuket i vinter
De Kanariske Øer
- med direkte fly flere gange om ugen

Med et behageligt klima og en forholdsvis kort flyvetur er det ikke underligt, at De Kanariske Øer er vinterens mest populære destination. Mange rejsearrangører sælger pakkerejser til både Gran Canaria og Tenerife, og med så mange aktører på markedet er der kamp om kunderne. Godt for os!

Her er markedets bedste priser til De Kanariske Øer lige nu:
De bedste priser på pakkerejser De Kanariske Øer i vinter
Egypten
- for begyndere og øvede

Egypten er ikke helt som andre steder i syden. Det er lidt mere eksotisk. De fleste, der rejser til Egypten for første gang, tager til Sharm el-Sheikh eller Hurghada – og bliver der. Fordi de store hoteller er vidunderligt komfortable, serverer de lækker mad, og Rødehavet er højst sandsynligt det klareste vand, du nogensinde har svømmet i.

Her er markedets bedste priser til Egypten lige nu:
De bedste priser på pakkerejser til Egypten i vinter

Spanien forever

2024-01-02
Spanien forever
- de bedste priser til de smukkeste destinationer

Strandene i Spanien er vores mest populære destinationer. Om vinteren tager vi til De Kanariske Øer og om sommeren er Mallorca, Ibiza og alle Costas på fastlandet er i fokus.

Det er billigst at rejse i lavsæsonen. Har du et yndlings hotel, eller en destination du simpelthen SKAL tage til, kan det betale sig at booke tidligt.

Det kan altid betale sig at sammenligne rejser før du køber!
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Spanien
Gran Canaria
- ingen over, ingen ved siden af

Den mest populære vinterdestination er uden tvivl Gran Canaria. Med kendte feriesteder som Playa del Ingles, Puerto Rico, Arguineguin og Puerto Mogan er det øen, vi vender tilbage til år efter år. Det er bare med at finde "dit" sted, så er du solgt.

Vil du være omgivet af luksus, kan Meloneras være et nærmere kig værd. Frister bylivet dig, er Las Palmas med den smukke Las Canteras strand midt i byen et godt valg.
De bedste priser på pakkerejser til Gran Canaria i vinter
Mallorca
- den mest turkise spanske ø
 
Det er ikke for ingenting, at vi elsker Mallorca. Det er umuligt at sige, hvilken strand eller by der er den flotteste, men der er ingen tvivl om, at havet er intenst turkis og byerne uendeligt smukke.

Kan du lide kombinationen af smuk by + strand med 'beach club' = Palma by! Ferie med hele familien = Alcudia! Bjerge og natur inden for rækkevidde = Puerto de Soller! Rækker og rækker af badebugter = Cala d'Or... osv.
De bedste priser på pakkerejser til Mallorca
Costa Brava og Costa Dorada
- Barcelona kyst

Lige nord for Barcelona ligger Costa Brava og syd for byen ligger Costa Dorada. Tager du nordpå, kommer du til små smukke bugter, hvor de mest kendte feriesteder er Lloret de Mar, Calella og Santa Susanna. Rejser du sydpå, kommer du til karamelfarvede strande og populære byer som Sitges og Salou.

Uanset hvilken vej du går, er det nemt at kombinere strandliv med storbyen. Direkte fly hver dag til Barcelona.
De bedste priser på pakkerejser til Costa Brava og Costa Dorada
Costa Blanca
Alicante kyst

De næsten hvide strande på Costa Blanca ligger både syd og nord for storbyen Alicante. De mest berømte er feriestederne Benidorm, Torrevieja, Albir og Calpe.
De bedste priser på pakkerejser til Costa Blanca
Costa del Sol
- gode gamle Solkysten

Solkysten ligger feriestederne tæt på hinanden. Fra Nerja i øst og helt forbi hovedstaden Malaga til Cadiz i vest, med kendte navne som Torremolinos, Fuengirola, Marbella og Puerto Banus. For at nævne nogle få. Og bemærk: Området er kendt for lækker mad.

Det er bare at gå på opdagelse!
De bedste priser på pakkerejser til Costa del Sol

Det er højtid

2023-12-27
Højtid
- for planlægning af ferier

Det er tydeligt, at der bliver lagt planer, når familie og venner mødes, for salget af rejser stiger allerede over julen – og det er sommeren, der er i fokus. De første uger efter nytår er blandt årets travleste for rejsearrangører.

Der er mange gode grunde til at booke sommerferien allerede nu!
De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden
Sommerferie med familien
- til de steder "alle" vil hen

Priserne styres af efterspørgslen, og er du ude i god tid, kan du få fat i de bedste tilbud, inden alle andre får ideen. Eller før det bliver for dyrt.

Familiehotellerne på Mallorca, Kreta og Rhodos er som regel populære. Det samme gælder de små hyggelige hoteller i Kroatien.
De bedste priser på pakkerejser til Syden til sommer
Tidlig sommer i Syden
- smuk og billig

Hvis vi ser bort fra selve påskeugen, er foråret en meget rimelig periode at rejse til Syden. Det er også smukt, med behagelige temperaturer, et langsomt tempo og god plads både på stranden og i restauranterne.

Sommeren starter tidligst på Cypern, Costa del Sol og på Antalya-kysten. Det er allerede hyggeligt her i marts. Fra maj er der sommerstemning til fornuftige priser på Mallorca, Kreta og flere andre populære rejsemål.
De bedste priser på pakkerejser til Syden til foråret
Byliv og strand
- i perfekt kombination

Foråret er næsten perfekt, hvis du har svært ved at vælge mellem byen og stranden. Der er ret varmt i byen og fortovscaféerne summer af liv, mens solen skinner og stranden frister.

I Barcelona og Palma på Mallorca kan du gå til stranden. Det samme kan du gøre i Nice, og fra farverige Lissabon er det kun en kort tur med lokaltoget mellem centrum og de fristende strande langs kysten.
De bedste priser på pakkerejser til byer med strand