Det billigste er ofte det bedste

2023-05-29
Det billigste er ofte det bedste
En ferie på Rivieraen behøver ikke at være dyr

  Østersørivieraen, Sortehavsrivieraen eller Den Tyrkiske Riviera – hvilken en du vælger er en smagssag. Fælles for alle tre er, at det er billigt at holde ferie der. Sammenligner du priserne, inden du bestiller, kan du også sikre dig en Riviera-ferie til markedets laveste pris.
Bedste priser på pakkerejser til Rivieraen i Polen, Bulgarien og Tyrkiet
Gdańsk og Sopot
Kortdistance Riviera

Flyveturen er kort, og daglige fly fra flere byer er med til at give Den Baltiske Riviera en slags naboskabspræg. Men det stopper der. For der er ikke meget, der minder dig om 'hjem', når du slentrer langs den lange, næsten hvide strand i Sopot. Eller slentrer rundt i det super hyggelige, lidt eksotiske Gdansk.
De bedste priser på pakkerejser til Gdansk og Sopot
Sortehavetskysten 
Bulgariens Riviera

Hvis du har været i Albena, Golden Sands, Nessebar eller Sunny Beach, ved du, hvad vi taler om. Strandene er næsten uendelige. De er brede og dybe og meget familievenlige. Hvert sted har sin egen atmosfære, men de tilbyder alle sol og bad til et charmerende lavt prisniveau.
De bedste priser på pakkerejser til Den Bulgarske Riviera
Den Tyrkiske Riviera
Smuk, varieret og venlig

Tyrkiets turkise kyst bliver meget populær denne sommer. Af mange grunde. At det er muligt at forkæle sig selv med gode hotelstandarder til et behageligt prisniveau er blot én af grundene. Antalya-kysten er meget smuk, og resorterne ligger tæt hele vejen fra Kemer via Antalya og Side til Alanya.
De bedste priser på pakkerejser til Den Tyrkiske Riviera

En græsk sommerflirt

2023-05-21
En græsk sommerflirt
Du fortryder ikke sommerdagene du tilbragte på en græsk ø.

Det er skønt at leve det enkle liv på en græsk ø. For hvor meget har man egentlig brug for, når solen skinner fra morgen til aften, og Middelhavet findes til alle sider. En græsk salat? En frappé til at starte dagen med, og et glas lokal vin, når solen går ned?
De bedste priser på fly og hotel til Grækenland
Kreta, Rhodos og Symi
- mere end bare en flirt

Kreta og Rhodos er to af de mest populære rejsemål, ikke kun i Grækenland, men i hele syden. Tilføjer vi lille Symi, taler vi om muligheden for livslang kærlighed.

Heldigvis er der direkte fly til både Kreta og Rhodos fra flere lufthavne. Bemærk: Hvis du tilføjer en lille mellemlanding, er mulighederne endnu bedre.
De bedste priser på fly og hotel til Kreta, Rhodos og Symi
Små græske øer
der er mere end 200 beboede øer at vælge imellem

Derfor kan det være godt at sortere lidt. At vælge dem, der er nemmest at rejse til, som også er blandt de smukkeste, kan være en god start.

Her er nogle af de hyggeligste små øer med flyforbindelser denne sommer: CorfuKos, Lesbos, Samos, Santorini, Skiathos og Zakynthos.
De bedste priser på fly og hotel til de græske øer
Græsk ø-følelse på fastlandet

Smukke, lille Parga er det tætteste, du kommer på en græsk ø - på fastlandet, og tager du til Halkidiki kan du vælge og vrage mellem fantastiske resorts med fine strande på de tre halvøer, der strækker sig ud i Ægæerhavet.

Uanset hvad du vælger, er der gode chancer for en sommerflirt af bedste slags. Bare husk at sammenligne priser inden du tager afsted!
De bedste priser på fly og hotel til Parga og Halkidiki

Hvilken Costa er den beste?

2023-05-09

Hvilken Costa er den bedste?
Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada, Costa Brava...

plus mindst 10 Costas mere, og så taler vi kun om dem, der findes på det spanske fastland. Denne sommer er der direkte fly til nogle af de fineste Costas ved Middelhavet.

De bedste priser på fly og hotel til de spanske Costa's
Costa Brava og Costa Dorada
Barcelonas kyst

Lige nord for Barcelona ligger Costa Brava og syd for byen ligger Costa Dorada. Hvilken kyst du vælger er et spørgsmål om smag og behag. Tager du nordpå, kommer du til små, smukke bugter, hvor de mest kendte feriesteder er Lloret de Mar, Calella og Santa Susanna. Rejser du sydpå, kommer du til karamelfarvede strande med populære småbyer som Sitges, Salou og Tarragona.

Alle steder er let tilgængelige fra Barcelona.
De bedste priser på fly og hotel til Costa Brava og Costa Dorada
Costa Blanca
Alicantes kyst

De næsten hvide strande på Costa Blanca ligger både nord og syd for storbyen Alicante. De mest berømte feriesteder er Benidorm, Torrevieja, Albir og Calpe.
De bedste priser på fly og hotel til Costa Blanca

Costa del Sol
Gode ​​gamle Costa del Sol


På Solkysten ligger feriestederne tæt på hinanden. Fra Nerja i vest og hele vejen forbi hovedstaden Malaga til Cadiz i øst, med kendte navne som Torremolinos, Fuengirola, Marbella og Puerto Banus. For at nævne nogle få. Velkommen til at gå på opdagelse! Og OBS: Området er kendt for lækker mad.

De bedste priser på fly og hotel til Costa del Sol

Ferie til syden med lavt budget

2023-04-30

Sydenferie med lavt budget
...og høje forventninger

Inflation og dyre flypriser ser ikke ud til at sætte en stopper for ferieplanerne i udlandet. Tværtimod. Rejser er eftertragtet som aldrig før.

Her er nogle tricks, der kan gøre din sommerferie budgetvenlig:

De bedste priser på fly og hotel til syden
Antalya kyst i Tyrkiet
Syden uden for eurozonen

Selve rejsen er én ting, restaurantbesøg, shopping og aktiviteter er en anden. Det siger sig selv, at det er nemmere at 'slå håret ud', når prisniveauet er overkommeligt. Af alle de sydlige steder udenfor euroområdet er Antalya-kysten den mest populære. Det er også her, mange direkte fly går.

Andre 'hotte' tips til en eurofri sydenferie er Sortehavskysten i Bulgarien og relativt ukendte, men stadig mere populære Albanien.
Sommerens bedste priser på fly og hotel til Antalya-kysten
Montenegro
Kroatiens 'up-and-coming' nære nabo

Der er mange gode ting ved Montenegro. Prisniveauet er kun en af ​​tingene. Gyldne strande, smukke klipper og hyggelige små byer er noget andet. Og da landet er en slags forlængelse af det populære Kroatien, kun lidt mere overkommeligt, lover dette meget godt for en ubekymret ferie.
Sommerens bedste priser på fly og hotel til Montenegro

Alt inklusiv
Fuld kontrol over rejsebudgettet

Flere og flere vælger 'all inclusive' på deres rejse. Så har du fuld kontrol over rejsebudgettet og det er lige meget om ungerne vil have både pizza og pasta til aftensmaden, eller 3 is og 2 sodavand i løbet af dagen. Regningen er alligevel den samme.

Det er muligt at filtrere på 'all inclusive' allerede når du søger på rejser, uanset om du vælger hele Syden som destination eller kun er interesseret i Mallorca.

Sommerens bedste priser på pakkerejser til Syden med all inklusive

Europæiske byer med store sjæle

2023-04-16

Små byer med store sjæle
og foryngende effekt.

At besøge nye steder er som at trække frisk luft ned i lungerne. Det har en foryngende effekt. Næsten som da vi cyklede for første gang – det var lidt af en risiko, men sikke en glæde!

I Europa er det næsten sommer. I byerne står det i fuldt flor med sprudlende folkeliv i gaderne og skøn aktivitet på fortovscaféerne.

Her er nogle små byer med ekstra stor charme:

Forårets bedste priser på fly og hoteller – til små og store byer
Krakow
Pomp, pragt og trendy cafeliv

Krakow er højst sandsynligt den mest trendy af alle polske byer. Du kan forvente en skøn blanding af fortidens pomp og pragt blandet med moderne studieliv, hyggelige caféer og god mad.

Synes du, det er dyrt at spise ude, shoppe eller hænge ud på en café hele dagen? Så er du kommet til det rigtige sted. Polen er stadig charmerende overkommelig for os danskere.
Forårets bedste priser på fly og hoteller – til Krakow
Venedig
vildt smuk, og lidt dyr...

Med 150 kanaler og 400 broer er Venedig en by ud over det sædvanlige. Det er gammelt, smukt og... lidt dyrt. Og alligevel, med en smule prissammenligning inden du rejser, kan du få en ret overkommelig pakkerejse dertil, inklusive fly og hoteller – så har du mere at bruge på den lokale pasta med udsigt over kanalen.
Forårets bedste priser på fly og hoteller – til Venedig

Porto
Lissabons meget charmerende lillesøster

Denne sommer er der direkte fly til Porto to gange i ugen. Hvis du hellere vil afsted nu, er det en simpel sag at flyve til Lissabon og tage toget nordpå. Togrejsen er behagelig, og rygterne siger, at Portos togstation er den smukkeste i verden...

Når du først er der, kan du se frem til at opdage byen, som har en vinbar med portvinsmagning på næsten hvert et gadehjørne.

Forårets bedste priser på fly og hoteller – til Porto
Palma
Byen du kan svømme i

Velkendte, kære Palma på Mallorca. Rejs dertil nu, og du vil ikke fortryde det. For lige nu kan du flyve dertil og bo der, til en rimelig pris. Og lige nu er det varmt nok til at nyde bylivet, der er masser af mennesker i gaderne, og som altid - en kort gåtur til stranden.

Vil du hellere bo på stranden med kort afstand ind til byen, er Can Pastilla og Playa de Palma lige øst for byen, eller Cala Mayor og Illetes vest for byen rigtig gode valg.
Der er direkte fly til Palma fra flere lufthavne i landet.
Forårets bedste priser på fly og hoteller – til Palma by på Mallorca

De smukkeste, små steder med direkte flyforbindelser

2023-04-02

De smukkeste, små steder ved Middelhavet
- med direkte flyforbindelser

Der er en skøn, forventningsfuld sommerstemning ved Middelhavet. Forventet, fordi der fortsat er lidt tid til at strandene og hotellerne er fulde af sommergæster, og mens nogle elsker den stille forsommer, kan andre godt lide den energi, der følger med, når pladsen er trang og der er folk overalt.

Vi har stadig noget til fælles: Vi vil gerne komme hurtigt til vores destination.

De bedste priser på pakkerejser til Syden - med direkte fly
Små græske øer
med direkte flyforbindelser

Små øer er steder som Skiathos, Kefalonia, Korfu, Santorini, Samos og Lesbos, for at nævne nogle få. Det er Parga også, selvom Parga ligger på fastlandet. Denne sommer er der gode muligheder for at rejse hurtigt og nemt til den charmerende græske ø-verden.

De beste priser til små græske øer - med direkte fly
Kroatien
den smukke skærgård med de små hoteller

Kroatien har været på ferie-radaren i flere år. Kysten består af små byer og små hoteller - og pladsen kan blive trang i højsæsonen. Det er hotellerne, som bliver fyldt længe før strandene bliver fulde. Vil du sikre dig et dejligt sted at bo, kan det betale sig at være tidligt ude. Der er direkte fly til Split, Pula og Dubrovnik, så her skal du blot vælge hvilket område der frister mest.

De bedste priser på pakkerejser til Kroatia - med direkte fly

Franske fristelser
langs la Cote d'Azure

Går man mod vest fra Nice, kommer man til Antibes, Cannes og Saint Tropez, og går man den anden vej, kommer man til Menton, som ligger lige ved grænsen til Italien. Snob-faktoren kan være ret høj disse steder. Det samme er charme-faktoren.

Der er direkte fly til Nice hver eneste dag fra april til oktober. Ohlala...

De bedste priser til Den Franske Riviera - med direkte fly
Mixx Travel giver rabat på din næste rejse
se unik kode

Sammen med Mxx Travel giver vi dig 200,- i rabat pr. person på alle Mixx Travels afgange fra Kastrup, Billund og Aalborg til Tyrkiet, Kreta og Cypern. Rabatkoden gælder alle afgange, alle hoteller og alle rejselængder i 2023. Koden hedder MIXXSPECIAL og den taster du ind i løbet af din bestilling - så får du rabatten helt automatisk. Rabatkoden gælder alle rejsende - også børn - så hvis I er familie på fire, er der 800,- at spare på ferien.
Mixx Travels tilbud til Tyrkiet, Kreta og Cypern