Billede af Bulgarien

Bulgarien

Svartehavskysten i Bulgarien frister med flotte strande og et livligt fornøjelsesliv. Og ikke mindst - et rimeligt prisniveau. Området har flere rejsemål med forskellig karakter og tiltrækker både børnefamilier, voksne par og vennegrupper.

Burgas-kysten

Det mest kendte rejsemål i dette område er Sunny Beach. Her er der et livligt natteliv med partystemning, der varer fra det bliver mørkt til solen står op. Alligevel er det ikke kun feststemte unge, der kommer til Sunny Beach. På grund af den fine, lavvandede og børnevenlige strand trives mange børnefamilier også godt her. Lige syd for Sunny Beach ligger den charmerende lille Nessebar, som byder på spændende, gammel historie og hyggelige smalle gader mellem skæve, smukke bygninger.

Varna-kysten

Golden Sands er det mest livlige sted i dette område. Her finder du en lang række restauranter, udesteder og natklubber. Ikke langt derfra ligger det roligere Albena. Uanset hvilken destination du vælger, har du smukke strande inden for kort afstand. En ferie i Bulgarien vil sandsynligvis være en budgetvenlig og hyggelig ferie for både store og små.

Søg efter rejser til Bulgarien

Vejr og klima

Prognose for Bulgarien:

Fly + hotel

Sofia ★★★ 3n 1.155,-
Golden Sands ★★ 7n 2.095,-
Albena ★★ 7n 2.195,-
Sunny Beach ★★★ 7n 2.250,-
Nesebar ★★★ 7n 2.322,-
Baltchik ★★★ 7n 2.395,-
Pomorie ★★★★ 7n 2.421,-
Obzor ★★★ 3n 2.882,-
Sozopol ★★★ 7n 3.228,-
Tsarevo ★★★ 7n 3.330,-

Søg efter rejser til Bulgarien

Kort

Bulgaria

Destinationer i Bulgarien

Flere destinationer