Tanzania

I Tanzania finder du alt det bedste fra Afrika kombineret i et land. I landet, hvor er de første spor efter Homo sapiens fundet, kan man komme på safari i nogle af verdens meste kendte nationalparker og det er også i Tanzania bjerget Kilimanjaro troner. Ved Tanzanias kyst ligger Zanzibar, som er en smuk ø, med palmer, hvidt sand og azurblår hav. Her er det populært at tage på dykkerferie, men man kan også vælge at dase i skyggen i en hængekøje.

Exotiske Tanzania byder på Afrikas bedste oplevelser

Tanzania giver det bedste fra Afrika kombineret i ét land; flotte bjerge, smukke landskaber, jomfruelige strande og spændende kulturskatte! Tanzania er det største land i Østafrika og grænser op til hele otte lande på det afrikanske kontinent. Her har man fundet nogle af de første spor af homo sapiens og landet har en lang og spændende historie.

I Tanzania finder du nogle af de mest kendte nationalparker i verden, blandt andet Serengeti, der er en meget populær safaridestination. I det nordlige Tanzania ligger bjerget Kilimanjaro, der er en slags port til flere af de bedst kendte safariparker.

Lige udenfor Tanzanias kyst ligger Zanzibar, en fantastisk ø med lange, hvide strande, azurblåt vand, daseferie i hængekøje og palmer. En ægte paradisø!

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Tanzania
kalender DagDag NatNat BadBad