Mauritius

Øst for Madagaskar ligger øen Mauritius i det Indiske Ocean. Mauritius er kendt for sine hotellers høje standard og personalets exceptionelle serviceniveau. Mauritius har mange flotte strande og et fascinerende undersøisk landskab ved sine kyster. På øen kan man dyrke vandsportsaktiviteter og folk der kan lide at dykke trives her. Havet omkring øen er azurblåt og under overfladen er koralrev og fisk i alle regnbuens farver. Øens hovedstad hedder Port Louis og her finder man brede alléer, der vækker minder til øens kolonitid. Det er oplagt at shoppe på Mauritius, da øen er taxfree område, og flere designeres tøj kan købes til fabrikspriser her. Øen har gode busforbindelser, men fra lufthavnen bør man dog tage en taxi.

Mauritius er en lille ø i det Indiske Ocean øst for Madagaskar.

Mauritius er drømmenes ø med azurblåt hav og lange gyldne eller kridhvide sandstrande. Her er der mulighed for total afkopling og afslapning. Strand- og badelivet er fantastisk. Langs Mauritius ligger et koralrev med mængder af kulørte fisk i alle regnbuens farver, og her er det usædvanlig flot at snorkle eller dykke.

De fleste hoteller på Mauritius er i høj eller endda meget høj standard, og de kan tilbyde et stort udvalg af forskellige aktiviteter – både i dag- og aftentimerne – på stranden eller på selve hotelområdet.

Hovedstaden på Mauritius er Port Louis. Det er en gammel by med brede alléer og mange huse fra kolonitiden, som i byens nyere kvartere forenes med mere moderne bygninger. I dagtimerne er der et hektisk folkeliv med højrøstede sælgere, biler og forskellige markeder. Port Louis er et besøg værd, når man nu alligevel er her. Da Mauritius er et taxfree område, er det naturligt at shoppe. På øen producerer mange designere deres kollektioner og her kan man købe dem til fabrikspriser.

Der er gode busforbindelser på øen. Til og fra lufthavnen er busforbindelsen lidt dårligere, men så kan man tage en taxi.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort