Montenegro

Montenegro er et lille land som er det perfekte rejsemåle for alle, som vil have en masse oplevelser i ferien. Her kan man bade i havet, spise ved fantastiske indsøer og tage på smukke vandreture i områdets klipperige natur. Landet har en lang historie og har tidligere både været en del af Jugoslavien og Serbien, men siden 2006 har Montenegro været uafhængigt. Inde i landet ligger masser af hyggelige landsbyer og flere forskellige nationalparker som klart er et besøg værd.

Montenegro er det perfekte rejsemålet

På et lille landområde ved Adriaterhavet, med høje bjerge og skønne indsøer, en turkisblå kyststrækning med fantastiske strande ligger Montenegro. Et lille land, som er det perfekte rejsemålet for alle dem, som vil have masser af oplevelser i løbet af ferien. Her kan man tage sit morgenbad i havet, spise frokost ved en flot indsø og tage på en fantastisk vandretur i det bjergrige terræn om eftermiddagen.

Tidligere var Montenegro en del af Jugoslavien og siden blev landet en del af Serbien efter Balkankrigen og først i 2006 vandt landet sin uafhængighed. Dette lille lands historie strækker sig helt tilbage til 1100-tallet.

I Montenegro ligger er mange små hyggelige byer som man kan besøge. Hovedstaden Podgorica er et af de steder som man bør besøge og tager man ind i landet har man mulighed for at besøge flere store nationalparker.

 

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort