Badebugter, strande og smuk natur.

Badebugter, strande og smuk natur.

Mallorca

I årtier har Mallorca været Europas og især skandinavernes ferieparadis. Måske er det hovedsageligt pga. de lange, indbydende sandstrande, den gode mad og det smukke landskab og mange områder, som stadig er uforstyrrede - et Mallorca, man virkelig kan nyde.

Populære steder på Mallorca

De to mest besøgte bugter, er den sydlige Palmabugt og den nordlige Alcudiabugt. Ud over disse to bugter, er der et stort antal små og store, kendte og mindre kendte bugter, byer og strande rundt på hele øen. Andre velkendte feriesteder er Cala d'Or, Cala Bona, Cala Millor på østkysten, Puerto de Pollensa ved siden af Alcúdia på nordsiden, Puerto de Soller på vestkysten og Puerto de Andratx i syd. Mere end halvdelen af befolkningen bor i den livlige hovedstad Palma by som i de senere år er blevet en utrolig populær by blandt modebevidste trendsættere. Her finder du sidste mode, de nyeste barer og caféer, samt hyggelig tapasbarer og lokale spisesteder. At Mallorca passer til absolut alle, er hævet over enhver tvivl. Det gælder bare om at finde akkurat dit sted, uanset hvem du er. Børnefamilier, pensionist, par, venner, single, party lysten eller ude efter total afslapning - Mallorca har noget for akkurat dig.

Fantastisk natur

I forårsmånederne er landskabet grønt og storslået smukt, med et behageligt klima. Her er det perfekt at cykle eller vandre. Flere turistforeninger og turoperatører har vandreture på Mallorca i sit program. Der er turer i forskellige sværhedsgrader. Fælles for alle turene er, at du vil opleve en fantastisk natur med store variationer. I vintermånederne januar-februar blomster mandeltræerne og store dele af øen bliver dækket af uendelig smukke og hvide rosa mandeltræer. Et populært sted for at opleve træerne i fuld flor, er fjeldkæden Serra de Tramantana på øens vestkyst. Dette område findes på UNESCOs liste over verdensarv.

Bil og cykel

At leje bil eller cykle nogle dage kan være en god ide. Der er fine veje de allerfleste steder og øen er populær for cyklister. Det er nemt både at leje cykel og tage på korte eller lange cykelture.

Søg efter rejser til Mallorca

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Mallorca:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Marts 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 24°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
December 16°C 5°C 17°C

Prognose for Mallorca:

Fly + hotel

Playa de Palma ★★★★ 3n 1.204,-
Santa Ponsa ★★★ 3n 1.230,-
Magalluf ★★★ 3n 1.323,-
Portocristo ★★★★ 3n 1.340,-
Sa Coma ★★★ 3n 1.459,-
Cala Millor ★★★★ 3n 1.490,-
S'Arenal ★★ 3n 1.509,-
Felanitx ★★★ 3n 1.599,-
Cala Mayor ★★★★ 3n 1.627,-
Port de Pollenca ★★★ 3n 1.639,-

Søg efter rejser til Mallorca

Kort

Mallorca

Destinationer i Mallorca

Flere destinationer