Billede af Portugal

Portugal

Portugal er et land med stor variation. Hovedstaden er Lissabon, og mange vil nok påstå, at dette er en af de smukkeste byer i Europa. Længst mod syd ligger Algarvekysten med milevis af gyldne strande og dramatiske klipper. Strande og klipper fortsætter langs hele Atlanterhavskysten mod nord, og længst mod nord ligger landets næststørste og mindst lige så smukke by, Porto.

Lissabon og omegn

Smukke, charmerende og lidt falmede Lissabon er en hovedstad, det er let at forelske sig i. Byen ligger på syv høje, hvilket betyder smuk udsigt fra mange steder. Der er brostensbelagte gader, stejle bakker, smalle gyder og charmerende torve. Bygningerne er farverige, mange af dem er gule eller lyserøde, der er smukke fliser på væggene, og den klassiske, traditionsrige Lissabon-sporvogn snor sig op og ned ad de stejle gader i centrum. Uden for Lissabon ligger de populære og charmerende badebyer Estoril og Cascais. Det tager under en time at komme hertil med lokaltoget fra centrum af Lissabon.

Algarvekysten

Algarvekysten er først og fremmest kendt for sine smukke strande, der ligger på stribe langs hele kysten, kun afbrudt af dramatiske, gyldne klipper. Algarve er også kendt for at være et paradis for golfspillere. Her er mange fremragende golfbaner, og sæsonen varer næsten hele året.

Porto

Porto er den næststørste by og ligger ved havet helt mod nord i landet. Livlige og farverige Porto er den charmerende lillesøster til Lissabon, og hvilken af de to der er smukkest, er svært at sige; man må næsten tage til begge steder og bedømme selv.

Madeira

Madeira, der ligger langt ude i Atlanterhavet, er kendt som blomsterøen med det behagelige klima. En af de mest spændende oplevelser på Madeira er at vandre langs de historiske levadaer, som er gamle vandveje. Der findes næsten 3000 kilometer med menneskeskabte vandveje, der fører nedbør fra bjergene ned til landbrugsområderne. Dette har givet Madeira vandreture, der ikke findes mage til andre steder i verden.

Søg efter rejser til Portugal

Fly + hotel

Praia da Rocha ★★★ 5n 1.707,-
Lisbon ★★★ 3n 1.785,-
Albufeira ★★★★ 5n 1.804,-
Estoril ★★★★ 3n 1.845,-
Sagres ★★★ 3n 1.915,-
Costa da Caparica ★★★★ 3n 1.925,-
Lagos ★★ 3n 1.965,-
Porto ★★★ 4n 1.984,-
Alvor ★★★ 3n 1.995,-
Portimão ★★ 5n 2.013,-

Søg efter rejser til Portugal

Kort

Portugal

Destinationer i Portugal

Flere destinationer