USA

USA er kæmpe stort og her er afstandene enorme. På østkysten ligger bl.a. New York og Florida og på vestkysten ligger California, San Fransisco og Los Angeles. Uanset hvor du vælger at rejse hen findes der et nærmest uendeligt antal seværdigheder og oplevelser i vente. USA har strenge indrejseregler så man skal lige tjekke at alt er på plads en ekstra gang inden man tager afsted.

USA er enormt og det er udvalget af destinationer

USA er stort, og det samme er afstandene. Der bor mere end 285 millioner mennesker her. Det er derfor et klogt valg, hvis man ikke kombinerer for mange steder og stater på samme rejse. På østkysten ligger bl.a. New York og Florida. På vestkysten ligger Californien, San Fransisco og Los Angeles. Uanset hvor man vælger at rejse hen, er der et enormt udvalg af seværdigheder og steder at opdage og besøge, så sørg for at have god tid!

Tænk på, at der er strenge regler, når det gælder indrejse i USA, så tjek at alt er i orden en ekstra gang inden afrejse.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort