Islands

En lille bådtur uden for Ao Nang og Railey ligger en mindre øgruppe, som er et besøg værd. Det er Tup Island, to små frodige øer. Når der er lavvande, stiger de kridhvide sandyner op af havet og binder øerne sammen. Med til øgruppen hører også Chicken Island med en karakteristiske bjergformation, som eftersigende ligner hovedet på en kylling. Der er ingen strande der, men gode muligheder for at snorkle. Endelig finder man også Poda Island med den kolossale stenklippe ud for øen, klippen stikker lige op af havet. Ude i havet er der flere af disse øer, som danner en utrolig horisont.

Spændende ø-oplevelser og kridhvide strande i Thailand

Lige ud for Krabi ligger der en række eksotiske øer som man bør opleve under et ferieophold i Krabi. Flere af øerne kan man ane i horisonten fra Ao Nang. Størst interesse er der for øerne Poda Island, Chicken Island og Tub Island. Man kan kombinere et bøg med en tur til Ao Railay, et tur som udgør en vældig populær Four Islands udflukt fra Ao Nang. Den kan enten tages med speedbåd eller med de mere charmerende longtail både.

Poda Island ligger 25 minutter fra Ao Nang og er en typisk thailandsk ø med palmetrær og kalkstensklipper. Øen har nok den fineste strand i hele Krabi og her er spændende korallrev hvor man kan snorkle. Man finder både bar og restaurant på øen.

Chicken Island er øen med den karakteristiske bjergformation som eftersigende ligner hovedet af en kylling. Her er der en nydelig strand, restaurant og gode muligheder for at snorkle. Ved lavvande dukker sandbanker op, som på magisk vis laver en “bro” over til Tub Island. Bemærk, at der kan være mange turister her i højsæsonen.

Hong Island ligger noget længre væk og er ofte en udflukt i sig selv. Den består af en række kalkstens øer og de har nogle utrolig flotte strande. For dem som bor i Klong Muang (Tubkaek Beach) er ikke Hong Island ikke mere end 20 minutter væk.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Reykjavik ★★★ 3n 2.838,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Island
kalender DagDag NatNat BadBad