Malta

Malta ligger midt i Middelhavet med et lunt mildt klima og her venter et væld af ferieoplevelser. Siden 1964 har Malta været en selvstændig og på den lille ø kan man kombinere badeferien med en tur gennem øens historie og et dyk under havets overflade for at beundre øens skønhed fra en anden side. På Malta finder man smukke strande, historiske levn fra de mange forskellige herredømmer øen har været under og drømmer man om at dykke er der gode muligheder for at tage et dykkercertifikat. Prisniveauet her er rimeligt og der er samtidig gode muligheder for at nyde Middelhavets gastronomi, Nouvelle Cuisine og retter med inspiration fra det syditalienske køkken.

Midt i Middelhavet ligger den charmerende ø, Malta, med sit behagelige klima og krystalklare vand. På denne lille ø kan man opleve utrolig meget, og man finder næsten alt, hvad man kan drømme om på en ferie – alt er samlet på denne lille ø. Her kan man kombinere en traditionel ferie med sol og strand med et unikt tilbud af seværdigheder.

Gennem tiderne har Malta været styret af mange forskellige folkeslag – bl.a. af fenicier, korsfarere, romere, kartagere, arabere, franskmænd og briter. Alle disse har efterladt sig spor, som man kan genkende i kulturen og i sproget. Malta blev selvstændig så sent som i 1964 efter at have været koloniseret af England. Fordi der har været så mange forskellige regenter og regeringsperioder på Malta, er kulturen blandet og interessant. Der er meget at se – alt fra forhistoriske templer og middelaldermiljøer til farverige fiskerbåde og hestekærrer.

Ud over det, man kan se på land, kan man også beundre det, som gemmer sig under vandet. Omkring Malta finder man måske Middelhavets bedst egnede vand – til snorkling og almindelig dykning. Det er rigtig gode muligheder for at tage dykkercertifikat her. På Malta finder man Middelhavets gastronomi, en blanding af Nouvelle Cuisine og det syditalienske køkken, og prisniveauet er rimeligt.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Visit Malta (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Malta
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 10°C 15°C
Feb 15°C 10°C 14°C
Mar 17°C 10°C 15°C
Apr 19°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 18°C
Jun 28°C 19°C 21°C
Jul 30°C 21°C 24°C
Aug 31°C 22°C 25°C
Sep 28°C 21°C 24°C
Okt 24°C 18°C 22°C
Nov 20°C 14°C 20°C
Dec 17°C 11°C 17°C