Polen

Ikke langt fra Scandinavien ligger Polen, men landet er stadig fremmedartet for mange og derfor en oplagt feriedestination for de nysgerrige. I Polen kan man oplevel alt fra kultur og shopping til ski- og badeferier altefter sæson. Uanset om man vil på storbyferie eller rundrejse har landet noget at byde på. Polens hovedstad Waszawa er en pulserende storby, hvor man kan få dækket sit behov for kultur, historie, shopping og restaurantbesøg, og her kan man snildt bruge en uge. Tager man på rundrejse kan man med fordel vælge at lade turen gå langs Østersøens kyst, hvor man kan opleve smukke hvide sandstrande og små hyggelige byer. I Polen kan man godt tillade sig at bo lækkert og spise godt, da priserne i landet er meget rimelige.

Uopdagede Polen byder på alt fra sandstrand til spændende storbyferie

Polen ligger ikke langt fra de nordiske lande, men er stadig fremmed og uopdaget for mange. Når man rejser til Polen, er der meget at se og lave, her finder man alt fra kultur og shopping til ski- og hestesport. Et godt bud på en ferie til dette land er en storby ferie til landets hovedstad Warszawa.

Har man mere lyst til at tage på rundrejse i det spændende land kan man f.eks. besøg nogle af de mange kur/spabyer, som har rigtig flotte spa-fasciliteter. Rejser man langs Østersøkysten vil man opleve lange hvide sandstrande og små hyggelige byer. Her kan man tillade sig at flotte sig lidt uden at skulle af med en formue. Maden, der serveres her er vellavet og god, og hoteller såvel som gæsthuse er af høj klasse.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort