Marokko

Eksotisk og omgærdet myte ligger Marokko i Afrikas nordvestlige hjørne med flere herlige rejsemål. Marokko er en salig blanding af lange strande, ørken, høje bjerge, basarer, orientalsk kultur og spændende seværdigheder. Klimaet i landet er behageligt hele året og rejsetiden med fly er ikke lang. Marokkos madkultur er et kapitel for sig selv og den har spor fra den franske kolonitiden og her finder man et utal af skønne caféer og gode restauranter. Begge byer Agadir og Marrakech har europæiske bydele, hvor madkulturen er i højsæde. Shoppemulighederne er mange og gode og i de eksotiske basarer er priserne rimelige og forhandlingerne et oplevelse i sig selv. Her er populære køb smykker, lertøj, tæpper, lamper, kunsthåndværk og keramik. I basarene har man også mulighed for at købe spændende lokale madretter. Rejser man til Marakko skal man være opmærksom på, at der i fastetiden under Ramadan ændres i butikker og bankers åbningstider, men i turistområderne fortsætter livet stort set som normalt.

Marokko ligger i Afrikas nordvestlige hjørne med mange herlige bade- og turiststeder, lange strande, basarer, interessant, orientalsk kultur og spændende og eksotiske oplevelser. Der er mange forskellige og fantastiske udflugter og seværdigheder at vælge imellem. Her er der et behageligt klima, når vi har vinter i Skandinavien, og landet er relativt solsikkert.

Madkulturen har spor efter den franske kolonitid, så der er mange hyggelige caféer og gode restauranter. Man kan nyde både god mad og drikke til meget billige marokkanske priser. Det er gunstigt, billigt og morsomt at shoppe fx smykker, lædervarer, tæpper, kunsthåndværk og keramik.

Marokko passer alle, som vil have sol, vand og spændende udflugter. I fastetiden under Ramadan ændres åbningstiderne i butikker og banker.

Wikipedia (NO)

Yahoo Weather (EN)

Morocco.com (EN)
Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort