Agadir

I Agadir finder man en langstrakt sandstrand og spændende basarer. I byen venter gode shoppingområder, og der er mange hyggelige spisesteder og restauranter, hvor man kan spise udendørs og flere af dem har også underholdning. Stranden ved Agadir er bred og lavvandet, og der er flere forskellige vandaktiviteter at vælge imellem. Langs stranden går en strandpromenade med mange caféer og restauranter, hvor det sprudler af liv både i dag- og aftentimerne. Lige udenfor Agadir er der flere fine golfbaner.

Agadir byder på masser af sol, store markeder og eksotiske strand.

Agadir ligger ved kysten af Atlanterhavet og er i dag det største badeby i Marokko. En langstrakt og bred sandstrand strækker sig ved byen ud mod havet og langs strandpromenaden sprudler der af liv både dag og nat. I Agadir finder man skøn udeservering og gode restauranter der byder på skaldyr i bedste klasse. Byen har et behagelig klima hele året med temperaturer omkring 20 – 30 grader.

Agadir er ikke en typisk marokkansk by da man finder mange europæiske cafeer, moderne bygninger og flotte hoteller. Det er dog muligt at finde hyggelige basarer og majestætiske fort som gør, at man som turistene får en fornemmelse af, at det er Marokko man besøger. Specielt bør man overveje at besøge ruinerne efter Kasbah Fort, som ligger på en bjergskråning over byen.

Nogle tips til aktiviteter i Agadir:

* Besøge Souk Lhed, det største markedet i Marokko

* Dyrke vandsportsaktiviteter, specielt surfing er populært

* Spille golf på en af områdets mange golfbaner

* Tage på en dagstur til Marrakech, som ligger under 3 timer fra Agadir. Det er en god ide at overnatte i byen.

* Besøge Souss-Massa River National Park 40 km udenfor Agadir

* Ride på kamel ved Kasbah Fort

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agadir
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 20°C 7°C 16°C
Feb 21°C 9°C 15°C
Mar 23°C 11°C 16°C
Apr 23°C 13°C 17°C
Maj 24°C 14°C 17°C
Jun 25°C 17°C 17°C
Jul 26°C 18°C 18°C
Aug 27°C 18°C 19°C
Sep 27°C 17°C 20°C
Okt 26°C 15°C 19°C
Nov 24°C 12°C 17°C
Dec 21°C 8°C 17°C
Prognose for Agadir