Billede af Thailand

Thailand

Kongeriget Thailand er den ægte orientalske drøm. Her er der farverige templer, elefanter der trækker tømmer ud fra urskoven, bungalower på kridhvide strande, et lækkert, smagfuldt og meget raffineret køkken, den pulserende hovedstad Bangkok, interessante og historiske seværdigheter, unikke dykkeroplevelser og en meget smilende og serviceminded befolkning. Det er ikke uden grund at Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål med tusindvis af tilrejsende hvert år. Det er få lande der kan tilbyde så mange attraktioner og med så stor variation. Her kan alle finde sit eget lille paradis, hvad enten man rejser alene, med børn, med venner eller som par.

Eksotiske strande og spændende kultur i smilets land, Thailand

Thailand ligger i hjertet av syd-øst Asien og grænser op til Myanmar, Laos, Malaysia og Cambodia. Der bor ca. 67 mio. mennesker i landet og valutaen er thailandske Baht. To områder er specielt populære for danske turister. Det ene er Thailand med Bangkok, Pattaya, Thailand, Thailand, Thailand og Thailand. Det andet område er Thailand med Phuket og Krabi på vestkysten samt Thailand på østkysten.

Thailand har et tropisk monsunklima med en del mere nedbør i perioden maj til oktober. Allerbedste tidspunkt at besøge Thailand på er november til april hvor der er højere temperaturer og mindre regn. I Thailand er forskellen på nedbør og temperatur i løbet af året mindre sammenlignet med Thailand.

Religion: Der er religionsfrihed i Thailand, men buddhismen står for 95%.
Tidsforskel: ligger 6 timer foran os om vinteren og 5 timer om sommeren.
Visum: Man behøver ikke visum for at rejse til Thailand, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.
Vaccine: Tjek med lægen eller vaccinationskontoret i god tid før afrejse. Mest almindelige vacciner man behøver er difteri, stivkrampe, polio og gulsot.

Søg efter rejser til Thailand

Vejr og klima

Prognose for Thailand:

Fly + hotel

Nai Harn Beach ★★★ 8n 5.465,-
Bangkok ★★ 4n 5.485,-
Khao Lak ★★★ 8n 5.504,-
Pattaya ★★★ 4n 5.515,-
Phuket ★★★ 8n 5.562,-
Karon ★★★ 8n 5.614,-
Kata ★★★★ 8n 5.689,-
Nai Yang ★★★ 8n 5.718,-
Rawai ★★★ 8n 5.734,-
Patong ★★★ 8n 5.737,-

Søg efter rejser til Thailand

Kort

Thailand

Destinationer i Thailand

Flere destinationer