Man støder ofte på kokosnødder i hele Thailand - pas på de ikke falder ned i hovedet!

Man støder ofte på kokosnødder i hele Thailand - pas på de ikke falder ned i hovedet!

Koh Samet

Koh Samet er en lille perle i den Thailandske Golf. Øen ligger kun 2,5 time med taxi fra Bangkok. Med bus skal man nok beregne ca. en time mere. Båden fra fastlandet til Koh Samet tager ca. en halv time. En stor del af øen er nationalpark derfor er priserne lidt højere end inde på fastlandet.

- eksklusivt, mange solskinstimer og blandt Thailand's bedste strande

En af Koh Samets største fordele er klimaet. Her er mange solskinstimer hele året rundt, da øen kun får lidt regn. Priserne er lidt højere i højsæsonen (oktober-april), men i lavsæsonen kan man gøre en god deal på Koh Samet. Og vejret er samtidig rigtig godt!

Koh Samet har mange små strande, ofte beliggende inde i små bugter. De fleste af dem findes på østsiden af øen. Strandene er kridhvide og byder på fine koralrev og krystalklart vand. Koh Samet er specielt populær for par på bryllupsrejse.

Der er mange gode hoteller på Koh Samet. De fineste er Paradee (4+) og Le Vimarn Cottages & Spa (4-stjernet). Sai Kaew Beach Resort (3-stjernet), Samed Club (3-stjernet), Ao Prao Resort (3-stjernet) og Baan Ploy Sea er andre gode alternativer.

Søg efter rejser til Koh Samet

Vejr og klima

Prognose for Koh Samet

Tilbud - Fly + hotel

Samed Thanee ★★★ 13n 6.722,-
Ao Prao Resort ★★★★ 14n 10.636,-
Rayong Marriott Resort & Spa ★★★★★ 14n 11.597,-
Le Vimarn Cottages ★★★★ 14n 12.424,-
Baan Supparod ★★★ 7n 14.306,-
Paradee ★★★★★ 7n 18.011,-

Søg efter rejser til Kohsamet

Kort

Ko Samet

Andre destinationer i Central Thailand