Thailand

Få lande i verden kan byde så mange seværdigheder og så varierede omgivelser som Thailand. I det centrale Thailand ligger landets hovedstad Bangkok og herfra kan man tage på kortere tur til nærliggende øer, som det kun tager et par timer at nå til med bus og færge. I syd er der altid varmt og det er oplagt at tilbringe en skøn badeferie på en af landets mange øer eller langs kysten. Landet er køligere i nord og byder på smukke oplevelser i de bjergrige områder her. Thailand har en rig tradition for at lave fantastiske retter og faste ingredienser i landets køkken er kokos, chili og ingefær. Uanset om man rejser som backpacker eller bor på et luksusresort så venter der fantastiske oplevelser i Thailand. Man kan rejse med tog, bus eller fly i Thailand.

Eksotiske strande og spændende kultur venter i smilets land Thailand

Kongeriget Thailand er en orientalske drøm. Her findes farverige templer, elefanter som trækker tømmer fra regnskoven, bungalower på kridhvide strande, et smagfuldt og raffineret køkken, den pulserende hovedstad Bangkok, interessante historiske seværdigheder, glitrende dykker oplevelser og en smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Thailand er et af skandinavernes største rejsemål. Få lande kan byde på så mange forskellige seværdigheder og så megen variation. Alle finder deres eget lille paradis her, hvad enten man rejser alene, med børn, med venner eller som par.

Thailand ligger i hjertet af Sydøst-Asien og grænser op til Myanmar, Laos, Malaysia og Cambodja. Det bor ca 67 millioner mennesker i landet og valutaen hedder Baht. To områder er specielt populære for turister at besøge. Det ene er Central-Thailand med BangkokPattayaKoh SametKoh ChangCha Am og Hua Hin, det andet er Syd-Thailand med Phuket og Krabi på vestkysten og Koh Samui på østkysten. Mod nord ligger der også et par gode ferieområder i landets bjergrige region, men de er langt mindre besøgt end det sydlige Thailand.

Thailand har et tropisk monsunklima med noget mere nedbør i perioderne maj-oktober. Det aller bedste tidspunkt at rejse hertil er fra november til april, hvor der er højere temperaturer og mindre regn. I Syd-Thailand er forskellene i nedbør og temperatur i løbet af året mindre sammenlignet med i Central-Thailand.

 

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Tourism Authority of Thailand (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort