Billede af Railay Beach

Railay Beach

Drømmer du dig lidt væk fra det travle Krabi er det meget enkelt at begive sig over til Railay Beach. Strandene her er af betydelig bedre kvalitet end strandene ved Krabi.

- nyd en himmelsk solnedgang på eksotiske strande ved Krabi

Ao Railay er en isoleret halvø som man kommer til ved at tage en båd. Enklest er det at tage en longtail båd fra Krabi til Ao Railay West Beach (15 min). Denne skønne sandstrand, omkranset af klipper og jungle, tilbyder et stort udvalg af restauranter og har en dejlig, uformel atmosfære. Da stranden vender mod vest har den naturligt nok en udsøgt solnedgang.

En 10 minutters let gåtur tværs over halvøen bringer dig til Ao Railay East Beach. Stranden her er ikke af samme kvalitet som på vestsiden og Ao Railay East er nok mest kendt for at have et livligt natteliv i højsæsonen. Her ligger en række mindre hoteller og bungalows til fornuftige priser. Mange vælger at bo på østsiden af Ao Railay og tage den korte gåtur til Ao Railay West eller Phranang Cave Beach.

Phranang Cave Beach er kun en 10 minutters gåtur fra Ao Railay East og 15 minutters gåtur fra Ao Railay West. Vejen går gennem nogle flotte grotter, frodig natur og aberne svajer i trætoppene over hovedet. Selve stranden er af ypperste kvalitet og i højsæsonen kan den være ret befolket. Der lægger hele tiden både til med turister fra Krabi og Krabi.

Der er flere overnatningsalternativer på Ao Railay. De mest enkle og rimelige i pris er bungalowerne, der ligger på Ao Railay East og også Anyavee Railay Resort og Bhu Nga Thani Resort er populære hoteller. På Ao Railay West findes lidt højere kvalitet og Railay Bay Resort & Spa er et godt alternativ.

Tips til aktiviteter på Ao Railay:
* Bjergklatring ved Phranang Cave Beach og Ao Railay East
* Lej en kajak og udforsk området
* Snorkling og dykning
* Jungle trekking (Princess Lagoon skal prøves!)
* Slap af på stranden og læs en god bog
* Udflugt til Krabi eller Krabi

Søg efter rejser til Railay Beach

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Railay Beach:

DagDag NatNat BadBad
Januar 31°C 23°C 28°C
Februar 32°C 23°C 29°C
Marts 33°C 24°C 30°C
April 33°C 25°C 31°C
Maj 31°C 25°C 31°C
Juni 31°C 25°C 30°C
Juli 31°C 25°C 30°C
August 31°C 24°C 29°C
September 30°C 24°C 29°C
Oktober 31°C 24°C 30°C
November 31°C 24°C 30°C
December 31°C 24°C 29°C

Prognose for Railay Beach:

Fly + hotel

Ban Sainai Resort ★★★★ 6n 7.900,-
Arawana Karabi Beach Resort ★★★★ 13n 12.878,-
Villa Cha-Cha Krabi Beachfront Resort ★★★★ 13n 14.122,-
Aonang Phu Petra Resort ★★★★ 7n 15.100,-

Søg efter rejser til Railay

Kort

Railay Beach

Flere destinationer